nlc.hu
Sztárok
Leteremtette férfitársait Rippel Feri

Leteremtette férfitársait Rippel Feri

Az artista szerint hibáznak ebben a férfiak.
Rippel Feri

Rippel Feriről köztudott, hogy a sportolás mellett kiemelt figyelmet fordít a táplálkozásra és az egészséges életmódra. Sokszor úgynevezett biohackerként tekint magára, aki nemcsak, hogy képes a hosszú és egészséges élet elérésére, hanem a fiatalodásra is. Elárulta, mit gondol a ráncokról és azt is, hogyan éli meg, hogy neki is, 50 felett egyre több jelenik meg a szeme és a szája körül.

“A férfiaknál a ránc ugyanolyan jelzés, mint a nőknél. Ugyanolyan emberek vagyunk, csak nyilván egy férfit sármosabbá tehet, ha kicsit hunyorogva néz, ha ott vannak a szarkalábak a szemében és a mosolyránc. De ez jelzés a bőrnek, hogy valamiért kiált” jelentette ki a Tények Pluszban az 53 éves artista, aki szerint a férfiak egy picit elhanyagolják magukat.

“Hibáznak ebben, mivel egy férfinak ugyanúgy törődni kell magával. A bőrünk a legnagyobb szervünk, innentől kezdve a bőrrel különösen kell foglalkozni. A bőrön keresztül minden beszívódik a testbe, tehát eleve azt meg kell szabni, hogy mit kenünk magunkra és hogy mikor. Nálam egy egész krémarzenál van otthon, nagyjából mindenre megvan a krémem” – árulta el Rippel Feri, aki nemrég egy olyan speciális arckezelésen esett át, melynek során a bőr felső rétegére felvitt karbonpasztát lézerrel beleégették a pórusokba, hogy felfrissüljön és megújuljon az arcbőre.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top