nlc.hu
Sztárok
Ismerd meg a Maxton Hall sztárját, Damian Hardungot

4 dolog, amit nem tudtál a Maxton Hall sztárjáról, Damian Hardungról

Te is rákattantál a Maxton Hallra? Akkor nyilván levett a lábadról a főszereplő, James Beaufortot alakító Damian Hardung. Ismerd meg őt egy kicsit jobban!

Tűzvészként szántotta fel az internetet a Maxton Hall – A világ, ami elválaszt című sorozat a Prime-on. A Mona Kasten bestsellerét adaptáló német sorozat ugyan egy Oxfordra áhítozó lányról, Ruby Bellről (Harriet Herbig-Matten) szól, a nemzetek keveredése az egyetlen furcsaság a sztoriban. Mert amúgy egy klasszikus ellenségekből lett szerelmesek románcot láthatunk: Ruby ugyanis kénytelen megismerni az elkényeztetett ficsúrt, James Beaufortot…akiről nyilván kiderül, hogy nem is olyan szörnyű alak.

Jamest Damian Hardung alakítja, a srác pedig nemcsak Ruby, de gyakorlatilag minden lány szívét meghódította. Olyannyira, hogy a Maxton Hall sikere elért a Prime Video fejeseihez is, akik rájöttek, hogy Amerikán kívül is van élet. Így máris berendelték a második évadot. De ki is ez a német fiú, aki meghódított mindenkit? Most elhoztunk róla négy érdekességet, hogy ez kicsivel jobban megismerhesd.

Z generációs Brad Pitt

Szőke haj, kék szem, elbűvölő sárm – ezzel nemcsak Brad Pittet, de Damian Hardungot is jellemezhetjük. A német színész pedig idővel lehet, hogy tényleg a hollywoodi szupersztár babérjaira tör majd. De erre azonban még bőven van ideje. Damian ugyanis 1998. szeptember 7-én született, ami azt jelenti, hogy szemtelenül fiatal (25 éves), és Szűz a csillagjegye. Már ha ez mond neked valamit.

Irány Oxford!

Bár a sorozatban James nem rajong azért, hogy az Oxfordon tanuljon tovább (csak egy béna családi hagyománynak tartja), addig Damiannek legalább akkorra élmény lett volna a brit egyetemre járni, mint a szériában Rubynak. Csakhogy Damiannek nem volt bérelt helye az egyetemen, és hiába próbálkozott, végül nem vették fel. „Jelentkeztem, de elutasítottak. Ez azt jelentette, hogy ők nem akartak engem, de a sorozatnak hála végül mégis eljutottam az Oxfordra” – mesélte a színész egy interjúban.

Maxton Hall

Fotó: Prime Video / Stephan Rabold

Nyelvzseni

Damian Kölnben, Németországban született és ott is nőtt fel. Az SC Fortuna Köln fociakadémián játszott, mígnem 14 évesen New Yorkba költözött, ahol tökéletesítette az angol nyelvtudását. De nem állt meg két nyelvnél: Damian összesen öt nyelven tud megszólalni. Angolul és németül tehet folyékonyan beszél, ahogy olaszul is, az iskolában pedig franciául és mandarinul tanult.

Orvostanonc

Nem elég, hogy Damian ígéretes focista volt, és ahogy azt a Maxton Hallban is bizonyítja: tehetséges színész, egy „földhözragadtabb” szakmában is jeleskedik. A srác orvostanhallgató. És annyira elkötelezett az egészségügy iránt, hogy Németországban a pandémia alatt ő és a testvére önkéntesnek jelentkeztek, és segítettek beoltani az embereket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top