nlc.hu
Sztárok
Újra szerelmes Janza Kata: ezt árulta el

Újra szerelmes Janza Kata: ezt árulta el

A színésznő munkában, magánéletben és párkapcsolatában is sok mindent tesz már másképp, mint korábban. Azt mondja, sokat tanult, hogy fejlődni tudjon.

Sokat tanult magáról és sokat is változott Janza Kata az elmúlt években, meséli a Best Magazin legújabb számában. Ma már el tudja fogadni, hogy mások igazsága nem mindig egyezik az övével, nem látja feketén-fehéren a dolgokat. “A másik dolog, amiben sokat változtam, hogy már nem akarok mindent egyedül megoldani. Az Univerzumra bízom, hogy mi fog történni, és azt látom, hogy szépen maguktól helyükre kerülnek a dolgok” – meséli és hozzáteszi, hogy ma már nem ránt kardot, ha úgy érzi, szakmai igazságtalanság érte. Már el tudja engedni. Igaz, mindez nem ment könnyen, sokat és folyamatosan kell gyakorolnia. Ami azonban mostanra meggyőződésévé vált: ha pozitívan áll az élethez, akkor a pozitív változásokat is be fogja vonzani.

Talán éppen ez a hozzáállás lehet az oka, hogy újra szerelmes. “Mindent másként csináltam, mint eddig. Korábban nem nagyon voltam egyedül, egyik kapcsolatból mentem a másikba. Most azonban azt mondtam: állj! Először magamon dolgoztam, nem akartam újra elkövetni a régi hibákat. Tudatosan azt mondtam, nem ugrom bele egy új szerelembe, előtte magamban rendezem a soraimat. Fantasztikus volt ez az időszak, rengeteg felismerést hozott” – emlékszik vissza, és most már egészen másképpen áll a szerelemhez és párjához is. Persze világgá szeretné kürtölni a boldogságát, de most már sokkal inkább védi és óvja kapcsolatát, ahogyan az is fontossá vált, hogy párja ne váljon “Janzánévá”, mely szinte elkerülhetetlen, ha egy ismert hölgy társa szintén ismertté válik. “Így is elég nehéz csomag az, amit Janza Kata a párja hátára ad” – foglalja össze nevetve, nem szeretné, ha párja amolyan függelékeként szerepelne a köztudatban. Ha pedig kettesben vannak, fontosnak tartja éreztetni szerelmével, hogy mennyire becsüli őt.

Best Magazin

Best Magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top