nlc.hu
Sztárok
Szulák Andrea akkor és most

Emlékszel még? Ilyen volt Szulák Andrea az Űrgammákban

Szulák Andreának nemcsak a nevét, de a hangját is mindenki ismeri itthon, ami nem is csoda, hiszen már gyerekként utat tört a tehetsége és színpadon állt.

Szulák Andrea azok közé a hazai hírességek közé tartozik, akikről túlzás nélkül állíthatjuk: az isten is szereplésre teremtette. Már 4 évesen ott állt az Erkel Színház színpadán, amiről egy igazán helyes fotó is készült, galériánkban szemügyre is veheted!

Szulák Andrea

Fotó: Fotocentrál.hu – Olajos Piroska

Andrea sokszínűségét bizonyítja, hogy színésznőként, énekesnőként és műsorvezetőként is elkápráztatta a nagyérdeműt. Élete egyik legnagyobb kihívása volt, hogy a Neoton Família felbomlása után ő váltotta Csepregi Évát az együttesben, ami szakmailag abszolút jó döntésnek bizonyult, azonban nem mindenki látta őt szívesen a legendás Csepregi Éva nyomdokaiban.

„Abban a helyzetben én voltam a bosszantó elem. A közönség megszokta Csepregi Évát aki a sikerért, az elismertségért nagyon megdolgozott. Majd egyszerre érkezett egy teljesen más rezgésű, más színpadi jelenlétet képviselő énekesnő, aki próbálta folytatni az utat, amit Éva már tökélyre vitt. Nem működött gördülékenyen, nem is volt rajta áldás” – tekintett vissza arra az időszakra a Előadóművészi Jogvédő Iroda interjújában Szulák Andrea.

50 felett talált magára

A tévében volt önálló showja (Szulák Show), ő énekelte az Űrgammák című sorozat főcímdalát, egy ideig vezette a Szerencsekereket. Kevesen tudják róla, hogy 1993-ban ő volt az első előadó, akit Magyarország az Eurovíziós Dalfesztiválra küldött, az elődöntőben azonban sajnos fennakadt a rostán. 

Élete legnagyobb „alkotásának” minden bizonnyal kész nővé érett lányát, Rozinát tartja, aki nagyon sokat örökölt anyukája szépségéből. Ahhoz, hogy Andrea a hatodik ikszen túl is csodás formában van, minden bizonnyal sokat hozzá tesz, hogy egy cseppet sem őrlődik az idő múlása miatt.

„Ami igazán számít, hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, illetve, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén” – fejtegette a BEST magazinnak.

Megnézem
Összes kép (9)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top