nlc.hu
Sztárok
Azahriah után: hírességek, akik karrierjük csúcsán fejezték be a pályafutásukat

Azahriah után: hírességek, akik karrierjük csúcsán fejezték be a pályafutásukat

Bár tény, hogy sokakat meglepett a 22 éves Baukó Attila, azaz Azahriah visszavonulása, nem ő az egyetlen híresség, aki kilépett egy időre a köztudatból.

Döbbenetes hírt közölt a rajongókkal YouTube-csatornáján Azahriah. Az énekes ugyanis úgy döntött, hogy hamarosan visszavonul egy időre, hogy ez idő alatt pihenjen, gondolkozzon, tanuljon és tovább fejlődjön. 

Azahriah bejelentése azért is lepett meg sokakat, mert az énekes korábban sosem említette, hogy pihenésre lenne szüksége, inkább a folytonos sikereiről és az újabb és újabb koncertjeiről adott hírt. Hatalmas teljesítmény volt tőle például, hogy háromszor megtöltötte a Puskás Arénát, de koncertezett az elmúlt időszakban váratlanul ingyenesen a fővárosban, és meghívták az országon túlra és a Sziget Fesztivál nagyszínpadára is. Mindezek ellenére azonban mégis megérkezett tőle a bejelentés: 

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni

– majd így folytatta:

„Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelentés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgését, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok, és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.”

Bár Azahriah döntése sokakat sokkolt, nem ő az egyetlen híresség a szórakoztatóiparban, aki a karrierje csúcsán vonult vissza a nagyközönség elől. De vajon kik voltak még azok a hírességek, akik Azahriah-hoz hasonlóan úgy döntöttek, hogy egy időre vagy örökre kivonják magukat a reflektorfényből? Az alábbi galériánkat végiglapozva kiderül!

Megnézem
Összes kép (14)

Nektek melyik híresség távozása fáj a legjobban?

Ez is érdekelhet Eva Longoria és a kisfia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top