Tabuk nélkül

Felőröl a bizonytalanság: nappal feszült vagyok, éjjel nem alszom (x)

Kata két éve indította el saját vállalkozását, ami hónapról hónapra egyre jobb eredményeket hozott. Tavasszal azonban minden megváltozott, és Kata vállalkozásának sikere egyik napról a másikra veszélybe került. A bizonytalanság megnehezíti a 35 éves nő mindennapjait, a stressz úrrá lett az életén…

Felőröl a bizonytalanság: nappal feszült vagyok, éjjel nem alszom (x)
Ingerültté, kiszámíthatatlanná tett a bizonytalanság

Évekig kőkeményen dolgoztam, és mellette kitaláltam, majd felépítettem a saját vállalkozásomat. Sok energiát és munkát fektettem bele, hogy sikeres legyen a cégem. Hónapról hónapra építkeztem, egy év elteltével pedig pár alkalmazottat is fel tudtam venni. Sajnos az idén tavasszal ez a siker veszélybe került, és a bizonytalanság még most sem múlt el. Korábban tudtam tervezni, előre kiszámítani a lehetőségeket, most azonban folyton változik a piaci környezet, soha nem tudhatom pontosan, hogy mi fog következni. Esténként terveket latolgatok, lehetséges forgatókönyveket vázolok fel, és mellette azon is gondolkodom, mihez fogok kezdeni, ha a vállalkozásom végül minden erőfeszítésem dacára csődbe megy. Egyre stresszesebb lettem, a kollégáimmal ingerült voltam, láttam az idegességet az arcukon amikor megemeltem a hangomat. Mostanában gyakran éreztem, hogy szaporábban ver a szívem, a bizonytalanság és a feszültség miatt este sem tudtam ellazulni.

Hiába sötétítettem be, mégsem jött álom a szememre

Soha nem voltam jó alvó, mindig nehezen kapcsoltam ki esténként, ám most különösen nehéz volt. Minden szabályt betartottam: elalvás előtt nem néztem filmet, éjjelre besötétítettem, bekapcsoltam a légkondit, hogy jó hűvös legyen, vékony hálóruhát húztam, és sem kávét, sem teát nem ittam már este. Mégsem jött álom a szememre. Azt gyanítottam a bizonytalan jövő miatt tartósan rám nehezedő stressz lehetett az oka.

Segített a Sedacur forte

A titkárnőm ajánlotta a Sedacur fortét. A három gyógynövény, a valeriána, a komló, és a citromfű kombinációját tartalmazó gyógyszer napközben oldja a feszültséget, esténként pedig segít elaludni. Recept nélkül kapható a gyógyszertárban. Egy ideje már szedem a Sedacur fortét, és azt veszem észre, hogy esténként kezdek ellazulni. Bár még mindig sokat gondolkodom, egy idő után mégis sikerül elaludnom. A napközben érzett feszültségem is csökkent: nyugodtabban, tiszta fejjel tudok gondolkodni és döntéseket hozni. A Sedacur forte nem tompítja a koncentrációt, és autót is tudok vezetni a szedése mellett. Már nemcsak 30, hanem 60 darabos kiszerelésben is kapható.

Vény nélkül kapható gyógyszer

Vény nélkül kapható gyógyszer

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top