Trend

Magyar porond

@RC kiállítás volt, most legfõképp van, de nem is olyan soká megint lesz. Havas Henrikrõl saját, és más mondataiból is még többet megtudhatunk, egyszerre két könyvbõl is. De ha jót, és olcsón akarsz szórakozni, még most siess megvenni a Pepsi Sziget hetijegyet!

@RC kiállítás

A tavalyi óriásplakát-kiállítás idén is folytatódik, de annak az ideje még nem jött el. Most, azaz május 31 – június 29 között a szilveszterkor készült, Katt – Az évezred utolsó kattintása című pályázat 300 darabját lehet megnézni a WestEnd CityCenterben, a VI. ker. Váci út 1-3. (Sétány) cím alatt. Képtemetés a kiállítás helyszínén, június 29-én lesz délután ötkor, „közönségszavazni” pedig addig is ugyanott lehet.

Sziget jegyek

Még van pár napja annak, aki egész héten ott akar lenni az idei Pepsi Szigeten, augusztus 1. és 8. között, az Óbudai –szigeten. A hetijegy ára ugyanis június 15-ig 10.000 Ft, augusztus 1-ig 12.000 Ft, a helyszínen pedig 14.000 Ft. Az eddigi biztos fellépők egy része: Morcheeba, Faithless, Fun Lovin’ Criminals, Run DMC, Eagle-Eye Cherry, a világzenei fejezetet pedig többek között Khaled, Baaba Maal, Omara Portuondo (a Buena Vista Social Club részese) fogja képviselni.

Több kötetnyi betű Havas Henrikről

Az elmúlt hetekben úgy alakult, hogy két újonnan kiadott könyv is Havas Henrik nevéhez fűződik. Az egyiket ő maga írta, Negyvenkilencesek – beszélgetések címmel. Kortársai, pályatársai és ismert, köztiszteletben álló, de főleg érdekes emberekkel készített interjúit olvashatjuk, az Alexandra kiadó jóvoltából, 1790 forintért. A másik könyvet Odze György írta és Henrik címen jelent meg. Életútjának, pályájának és magánemberi voltának átfogója, és bemutatója ez a kötet. Sensus Kiadó, 1690 Ft.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top