Trend

Amit az olvasók…

A hétvégén sok szellemes, friss hozzászólást kaptam, de a tulajdonképpeni kérdést, hogy mit tehet a család, csak egy-kettõ érintette. Remélem a rovatot végigolvasva folytatjátok a diskurzust, és a kíváncsiak választ kapnak kérdéseikre. Beleértve engem is. Addig is két megjegyzésbõl idézek.


…Aki ezt nem élte át, az soha nem tudja felfogni. Ma már sok mindent másként látok. Ha a család nem olyan türelmes, és velük együtt a barátok nem olyan szeretettel és aggódással vesznek körül, akkor a depresszió spirálján ma nem felfelé, hanem lefelé mennék. Ki tudja meddig. Így szerintem a család szerepe hihetetlenül fontos. Én egy szerencsés ember vagyok, mert a bajban nem hagytak magamra, mentő kötelet dobtak a legnehezebb pillanatokban, amiért hálát adok az Istennek.


. . .


…Három hete szedem a gyógyszert, a hangulatom kezd javulni, megint kezdek tervezni, hogy visszamegyek dolgozni hamarosan. Igaz jobb az orvosra bízni, hogy ő mit lát jobbnak, nagyon szeretnek teljesen meggyógyulni, mert ez az állapot mindenkinek borzasztó, úgy mint a családnak, és úgy mint a betegnek.



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top