Trend

Illat, felhõ, nyár – NIVEA Fresh

A nyár a szabadság és a szerelem évszaka. Egész napos ejtõzés a vízparton, utána jöhet a hajnalig tartó bulizás a diszkóban. Izzadó testek, vizes veríték, csillogó bõrfelületek. Kéznél van azonban egy kicsi varázshenger, amelynek segítségével könnyedén megõrizhetjük friss, üde illatunkat.




Az alábbiakban elmondjuk neked, amit a harmadik generációs dezodorokról mindenképpen tudnod kell.

Kicsi, pumpál és finoman illatozik. Mi az? Hát persze, hogy a dezodor, a XX. Század egyik legnagyobb találmánya. Három gyors fúvás – és hónaljad finom spray-permettel lesz befedve. Van-e ennél praktikusabb módja a frisseség megőrzésének? Alighanem nincs. Nem is beszélve arról, hogy a kellemes illat a csábítás láthatatlan eszköze. Férfi és nő között egy olyan kapcsolódási pont, amely ha kellemes, tudat alatt erotikus vonzalmat indít a másik iránt.





Mint tudjuk, az emberi testszag – egyéb illatosítóanyagok nélkül is – fontos szerepet játszik a nemek kapcsolatában. Ugyanakkor sokan úgy gondolják, hogy a testszagot el kell nyomni egy erős parfümmel. Ezzel mi nem érthetünk egyet. Ahogy Arisztotelész, a híres görög filozófus mondta: „legjobb az arany középút.” Vagyis használjunk szagtalan, vagy enyhén illatos, golyós deot, stiftet, pumpás vagy krémdezodort, amely nem nyomja el kedvenc parfümünk illatát, viszont hatékonyan óv a kellemetlen szagok kialakulásától.

A NIVEA Fresh dezodor 24 órás dezodorálást és hosszan tartó frissességet biztosít, mely egész nap elkísér téged a diszkótól az ágyig. A termék könnyű, friss illata a virágos-fás rétek hangulatát idézi. Tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz, kiváló összetételének köszönhetően optimálisan egyesíti magában a NIVEA gyengéd ápolását a természetes frissességgel. Bőrbarát összetétele dermatológiailag bizonyított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top