Trend

Hová téved a férfiszem az elsõ vetkõzésnél?

Nagy többségünk szégyenlõsen, kicsit félve kezd vetkõzni az elsõ együttlét elõtt. Kíváncsian várjuk, mit szól a férfi, ha majd lekerül a melltartó és a bugyi is. Az alábbiakban öt pasi válaszát olvashatjátok.

Dr. Gáspár Levente (33 éves)
Plasztikai sebészként nehezen választom szét magamban az orvost és a férfit. Talán foglalkozási ártalom, hogy az esztétikára fordítok hangsúlyt a magánéletben is. Hasonló szemmel méregetek egy meztelen női testet, mint a rendelőben. Tulajdonképpen nem nézem meg külön-külön egy nő testrészeit, elsősorban a harmóniára figyelek. Számomra ez a legfontosabb. A részletek akkor érvényesülnek igazán, ha a külső és belső teljes összhangban van egymással. Ha egy nő kisugárzása megfog, akkor én is szívesen elidőzgetek a részleteken. Elsőre egyébként a női mellen akad meg a szemem, aztán sorra veszem az egyéb domborulatokat. Így bontakozik ki előttem a nő, aki ha birtokában van az összhangnak, akkor tökéletes.

Nágel Tamás (21 éves)
Még ha meztelenül áll is előttem egy nő, elsőre a szemeit nézem meg. Egy meleg tekintet mindent elárul. Azután következhet a további szemrevételezés. A legtöbbször lentről indulok felfelé. Először a lábait mustrálom, aztán a popsiját, majd jöhetnek a mellek. Számomra nem a méret a lényeg, inkább legyen formás, mint nagy egy női mell. De azért ne kelljen keresni. A cicababás nőket nem kedvelem. A túl sok smink, és a vastag rúzs általában nem tetszik, nem szeretem, ha a máz alól csak sokára bukkan elő a valóság. A vékony testalkatú lányokat részesítem előnyben, nem vagyok híve annak a véleménynek, hogy „az a jó, ha van rajta mit fogni”. Igenis nekem fontos, hogy legyen lapos a has. Valójában az ismerkedésnél az elsődleges a kisugárzás, ha ez nincs meg egy lányban, el sem jutunk odáig, hogy meztelenül lássam.

Tomka Tivadar (27 éves)
Abban, hogy mit nézek meg először egy nőn, a bevett hármas sorrend híve vagyok: mell, has és végül a popsi. Mondhatnám, hogy a belsőt figyelem, de hazudnék. Első alkalommal ez nem így van. Kifejezetten nem a részletekre figyelek, nem számít, hogy milyen hosszú a haja, vagy hogy szépek-e a körmei, de az ápoltság nagyon fontos. Szerintem, azonnal fel lehet mérni akkor is, ha ruhában látsz egy lányt, hogy mennyire ad magára. Fiatalabb koromban, amikor sportoltam, a sovány, vékony és izmos nőkért voltam oda, akkor még elvártam, hogy neki is legyen lapos és izmos a hasa. Az extra nagy mellek nem vonzottak. Később, mikor kevésbé lettem aktív ez a visszájára fordult. Ha hosszabb kapcsolatban gondolkodtam, kizárólag a teltebb lányok jöttek szóba nálam. Ehhez képest most a mennyasszonyom kifejezetten vékony és sportos típus, fiatalkori elvárásaim testesülnek meg benne.

Szalai Bence (26 éves)
Lehet, hogy furcsának tűnik majd, de én egy lánynak a lábfejét nézem meg először, amikor vetkőzésre kerül a sor. Nem vagyok mániákus, de szerintem fontos, hogy egy nőnek szép legyen a vádlija, karcsú a bokája, ápolt a lábfeje, és arányosan szépek a lábujjai. Nem tetszik amikor a középső ujj hosszabb. Nem feltétel, hogy lakkozva legyenek a körmei, de törődjön magával. A láb mellett a másik dolog, amire odafigyelek a szép bőr. Legyen finom, puha bőre egy nőnek, amit öröm megérinteni. Szeretem az egészséges színű lányokat, attól, hogy tél van, még nem kell hófehérnek lenni. Járjon el szoláriumba, persze csak módjával. Valójában ezek a részletek mind az ápoltságot feltételezik. Az sem jelent gondot, ha a hasán van egy kis úszógumi, vagy picit nagyobb a popsija, ha a többi dolog rendben van.

A tanulság tehát, hogy nem a mindig az aprólékosan kidolgozott részleteken van a lényeg, az egység fontosabb. És bár mindenképpen ügyelni kell arra, hogy ápoltak legyünk, tegyük hozzá, hogy a magabiztosságunkkal legalább annyira elkápráztathatjuk álmaink lovagját. A kishitűség, a túlzott szégyenlőség lohasztó lehet. Elvégre ki bújna oda szívesen egy olyan nőhöz, aki magát sem tartja kívánatosnak, és nem fogadja el olyannak, amilyen. Ha jól érzed magad a bőrödben, az már fél siker.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top