nlc.hu
Trend

Ikonikus szérumokat teszteltünk

Eredményhirdetés: Ikonikus szérumokat teszteltünk

Az elmúlt három hétben az arcszérumok legjeit teszteltük, a presztízsmárkák büszkeségeit, melyek leírásában rendre ott találjuk: ikonikus. Hogy mennyire szolgálnak rá erre a jelzőre, most megtudhatod.

Az arcszérumok királyait és királynőit sorakoztattuk fel legutóbbi tesztelésünkhöz, a presztízsmárkák legjeit, amik bizony az ígéretekkel sem fukarkodnak, ha a várt bőrszépítő hatásukról van szó. Hogy mennyi igaz mindebből, és a valóságban miként bizonyítottak három hetes tesztelésünk során, azt most megtudhatod.

Institut Esthederm – Derm Repair Restructuring Serum

Ígéret: Regeneráló szérum, mely a a bőr mélyebb rétegeibe hatol, hogy megóvja a bőr tartószövetének működőképességét.

Institut Esthederm - Derm Repair Restructuring Serum

Institut Esthederm – Derm Repair Restructuring Serum

Első benyomás: Laza, könnyed állagú, áttetsző fehéres színű a szérum, illata enyhe, púderes.

Használat: A tubusból közvetlenül kinyomva még egyben maradnak a cseppek, ám felkenés közben az állaguk szinte teljesen folyékonnyá válik, ennek köszönhetően a bőr pillanatok alatt beissza. Olajos érzetet nem tapasztaltam, a bőrömön csupán egy egészen vékony, hűvös, picit filmszerű réteg maradt, de néhány perc alatt felszívódott az is. Csak esténként használtam, alkalmanként két pumpálásnyi adag elég volt az egész arcomra. Az arctisztítás és a hidratáló krém közé iktattam be, úgy, hogy az utóbbi felkenése előtt 5-10 percig hagytam a szérumot is teljesen felszívódni. Így teljesen elfért fölötte egy könnyű állagú hidratáló krém, az esti arcápolási rutinomba nagyon jól illeszkedett.

Tapasztalatok a 3 hét után: Ami már néhány napos használat után feltűnt, hogy a bőröm valahogy tömörebbé, egységesebbé, mindemellett pedig rugalmasabbá vált, nem csupán érzetre, tapintásra, de látványra is. Ez a hatás a három hét alatt aztán tovább fokozódott. A homlokomon néhány helyen korábbi aknés hegekből származó egyenetlenségek vannak, ezeken egyértelműen halványított, simított a szérum, számomra ez volt talán a leglátványosabb hatása. Irritációt, pattanást a tesztidőszak alatt egyáltalán nem tapasztaltam, sőt általában véve a bőröm egyensúlyának is jót tett.

MAC – Prep & Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant

Ígéret: Könnyed állagú szérum, mely intenzív hidratálása által feszesebbé, teltebbé teszi a bőrt.

MAC - Prep & Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant

MAC – Prep & Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant

Első benyomás: Fehéres, áttetsző színe van, géles állagú, illata nincs igazán, ami nálam pozitívum, mert egyébként is „mindenmentes” arcápolási termékeket használok. Nagyon jó érzés felkenni, nem hagy semmilyen réteget és hamar beszívódik, szerintem sminkalapnak is tökéletes.

Használat: Reggel és este is használtam vegyesen, alkalmanként 2-3 csepp pumpálásnyi az egész arcomra és a nyakamra is elegendő volt. Szépen illeszkedett a rutinomba, nem volt vele semmi gond, minden más arcápolómmal jól működött. Úgy tapasztaltam, sminkalapnak is tökéletes ez a szérum, mivel sminktermékeiről híres ez a márka, szerintem sminkesekkel is fejleszthették közösen, mert annyira jól működik alapozóval, púderrel. Jól hidratálja a bőrt, így olyan kozmetikumok esetében, ahol esély van rá, hogy szárítani fognak (például mattra száradó alapozók), nagyon nagy segítség volt számomra.

Tapasztalatok a 3 hét után: Ez a szérum nagyon szépen teszi a dolgát, feltölt és hidratál, egy olyan plusz fényt és csillogást ad a bőrnek, ami mindenkinek előnyére válik. Ne úgy képzelje senki, hogy diszkógömbszerűen veri szét a feje a felkenése után a fényt, inkább úgy, hogy olyan ragyogást ad a bőrnek, amitől az sokkal egészségesebbnek és egységesebbnek tűnik. Nekem nagyon bejött, néhol száradásra hajlamos bőröm meghálálta minden egyes sminkelésnél.

Nuxe – Bio Organic Chia Seeds Serum

Ígéret: Magas koncentrációjú antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező szérum, chiamag kivonatot és természetes stabilizált C-vitamint tartalmaz. Megőrzi a bőr fiatalságát és ragyogását, miközben védelmet nyújt a mindennapos külső tényezőkkel szemben.

Nuxe - Bio Organic Chia Seeds Serum

Nuxe – Bio Organic Chia Seeds Serum

Első benyomás: Állaga nagyon könnyű, szinte vízszerű, nagyon picit gélesnek mondanám. A színe semleges, áttetsző, az illata pedig üde, citrusos, de egyáltalán nem tolakodó, kifejezetten légies. 

Használat: Felkenéskor szupergyorsan beszívódik, én reggel és este is használtam belőle 4-5 cseppet a napi rutinom részeként. Arctisztítás után alkalmaztam rögtön, aztán reggel fényvédős nappali krémet, este pedig hidratáló éjszakai krémet kentem rá. Egyáltalán nem volt ez így sok az arcbőrömnek, nem keltett csúszós, olajos érzetet a szérum után rögtön felvitt hidratáló krémmel együtt sem.

Tapasztalatok a 3 hét után: A legjobb az volt, hogy már nagyjából három nap után látszott a változás. Valahogy tényleg üdébb lett a bőröm ránézésre is, érzetre pedig hihetetlenül bársonyos. Most már lassan elfogyasztom a tesztként kapott üvegcse tartalmát, de egész biztos, hogy újra fogom venni, mert azokat a szépségápolási termékeket szeretem, amik lágyak, gyorsan beszívódnak és nem hagynak tolakodó illatot maguk után, ez a szérum pedig 110 százalékosan teljesíti mindezt.

Guerlain – Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum

Ígéret: A szérum az Abeille Royale tökéletes öregedésgátló technológiáját egy kíméletes hámlasztó kezeléssel ötvözi az öregedés látható jeleinek csökkentésére. A feszesítő hatású formula kivételes előnyöket kínál exkluzív aktív hatóanyagainak köszönhetően. A kíméletes hámlasztás új bőr hatást eredményez, elősegítve az epidermisz megújulási ciklusát a bőr irritálása nélkül. Eredmény: tökéletesebb arcbőr, enyhébb kontúrok, simább bőr, minimálisra csökkenő ráncok és pórusok, ragyogóbb arcszín, napról napra sugárzóbb bőr.

Guerlain - Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum

Guerlain – Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum

Első benyomás: Két komponensű szérumról van szó, aminek a csomagolása engem teljesen levett a lábáról. Luxus érzetet ad már akkor is, ha csak nézegetem. Egy olajosabb, sűrűbb és egy könnyed állagú szérumpárról van szó, melyek felvitelkor remekül elegyednek és összességében egy lágyan terülő szérumot kapunk. Illata virágos-parfümös, ez az egy, ami nekem nem tetszett, ugyanis viszonylag hosszan tartó, szérumhoz képest számomra erős illat volt.

Használat: Esténként használtam, arctisztítást követően még az arckrém előtt, alkalmanként 3-4 pumpálásnyi mennyiséget szétoszlatva bőrömön. Ez a mennyiség számomra ideális volt, nagyon jól és gyorsan felszívódott, egy icipici réteget pár percig képzett a bőrömön, de ezt követően csak kellemes bőrpuhaságot hagyott maga után.

Tapasztalatok a 3 hét után: Ígéreteiből már ilyen rövid idő alatt is tapasztalni lehetett néhányat, számomra póruscsökkentő hatása volt a legpozitívabb. Ez nekem nagy harcom és örültem, hogy a szérum úgy kéthetes használat után már valóban változtatott megjelenésükön. Tetszett, hogy a szemkörnyéket sem irritálta, bár ide azért csak óvatosan tettem belőle. Bőröm állapotában általánosságban vettem észre változást, téli alap sápadtságom ellenére is van színe jelenleg bőrömnek, értek ez alatt egy egészséges textúrát,  jó ránézni a bőrömre. Összességében számomra tehát nagy öröm volt, hogy kipróbálhattam ezt a szérumot, valóban látványos eredményekre képes.

Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate

Ígéret: Az energiát adó védőszérum csökkenti az arcbőr öregedésének látható jeleit, megújítja annak feszességét, és egyetlen hét alatt 28 százalékkal erősebbé teszi azt.  ImuGeneration™ technológiát alkalmaz, amely erős, természetes kivonatokat használ, hogy támogassa az arcbőr azon képességét, hogy megtartsa kondícióját, és mindig visszatérjen ideális megjelenéséhez. Arcbőre simább, rugalmasabb, hidratáltabb és energiától sugárzó lesz. 

Shiseido - Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido – Ultimune Power Infusing Concentrate

Első benyomás: Átlátszó színű, viszonylag hígabb állagú a szérum, illata közepes intenzitású, számomra semleges volt.

Használat: Reggel és este használtam, reggelente 2, esténként egy pumpálásnyit éreztem elegendőnek belőle. Felvitelkor először nedvessé teszi a bőrt, majd gyorsan felszívódik, kellemes, ápolt érzést hagyva. Réteget nem képez. A többi arcápolómhoz jól illeszkedett, érzésben és ápoltságban is adott hozzájuk. Arctisztítás után és a hidratáló krém előtt használtam. Reggel használva egyértelműen jobbnak éreztem a bőröm állagát és ezáltal szerintem a sminkem is szebbnek nézett ki.

Tapasztalatok a 3 hét után: Irritáció nem jelentkezett, használat után mindig sokkal szebb és ápoltabb érzésű lett a bőröm. Akkor is sokat dobott rajta, ha éppen nem használtam sminket, és ez egész nap kitartott. Számomra nem volt különbség az első használat és a 3. hét után, ugyanis már az elsőnél is jól működött és végig hozta ezt a szuper hatást.

Chanel – Sublimage L’essence Lumiére Ultimate Light-Revealing Concentrate

Ígéret: A francia márka ikonikus termékcsaládjának tagja, mely felfrissíti a fáradt bőrt, egészséges ragyogást ad neki. Egy láthatatlan szérum, ami nemcsak hidratálja, hanem egységesíti is a megfáradt arcbőrt.

Chanel - Sublimage L'essence Lumiére Ultimate Light-Revealing Concentrate

Chanel – Sublimage L’essence Lumiére Ultimate Light-Revealing Concentrate

Első benyomás: Egy könnyed állagú, friss, elegáns illatú krém. Halvány rózsaszínes alapszínnel, ami felkenve egyáltalán nem látszódik.

Használat: Könnyű, de tápláló szérum. A húzódó bőrt is tökéletesen visszahidratálja, miközben nem hagy zsíros réteget a bőrön. Nagyon gyorsan felszívódik, felkenés után 1-2 perccel már fennakadás nélkül mehet rá az alapozó. Mivel nem nehezíti el a bőrt és nem lesz zsíros érzetem, ezért reggel és este is használtam. Valójában egész nap ebben szerettem volna fürdeni. Egy alkalommal 2 pumpálás bőségesen elég volt. Én peptidekkel és hámlasztóval is használtam, hidratáló nekem nem kellett mellé, úgy éreztem, ez a szérum bőségesen elég volt. Nappalra szinte primerként is használható, annyira jól beszívódik és nem hagy fényes felületet az arcbőrön.

Tapasztalatok a 3 hét után: Szkeptikus voltam, mert félek az ennyire drága készítményektől, akkor már inkább jöjjenek a kezelések, de ez a koncentrátum tényleg egy csoda, nem a ráncokat teszi helyre, nem a karikákat tünteti el, egyszerűen olyan lesz a bőr, mintha minden este 10 órát aludtunk volna és napközben nem gürcölnénk, hanem egy félárnyékos teraszon üldögélnénk a könyvünkkel. Sokkal egységesebb bőrfelszín, élettel telibb arcbőr a végeredmény.

Clarins – Double Serum [Hydric & Lipidic Serum] Complete Age Control Concentrate

Ígéret: A Double Serum – megfejtve a fiatalság kódját – láthatóan csökkenti a bőröregedés jeleit, és erősíti a bőr öt élettani funkcióját. Mindössze hét nap használat után azonnali ragyogást tapasztalhatunk, a pórusok és a finom ráncok csökkennek, a bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik. Precíz adagolófeje igény szerint állítható, így mindig az éppen megfelelő mennyiséget kapjuk a bőr szükségletének, az éghajlatnak vagy az évszaknak megfelelően. A Double Serum textúrája gazdag, de könnyed. Megőrzi a bőr komfortérzetét és tökéletesen felszívódik anélkül, hogy ragadna vagy olajos hatást keltene. Univerzális formulája minden nő, minden korosztály, minden etnikai háttér és minden bőrtípus igényeinek megfelel, akár az érzékeny bőrűeknek is. A Double Serum emellett fokozza a választott öregedésgátló arckrémek hatását.

Clarins - Double Serum [Hydric & Lipidic Serum] Complete Age Control Concentrate

Clarins – Double Serum [Hydric & Lipidic Serum] Complete Age Control Concentrate

Első benyomás: Áttetsző, határozottan kellemes illatú, picit fényes finist adó arcszérum.

Használat: Esténként használtam, alkalmanként egy pumpálásnyi elég volt, de ehhez hozzátenném, hogy az adagolási mennyiség igény szerint állítható, így egy-két használat után bárki a saját elvárásaihoz szabhatja. Mivel Clarins éjszakai krémet használok, a szérum letesztelésének lehetősége különösen nagy öröm volt számomra, végre kipróbálhattam őket együtt és bizony nagyon jól ápolták bőrömet.

Tapasztalatok a 3 hét után: Úgy vettem észre, hogy az arckrémmel együtt mintha felerősítették volna egymás hatását, pár nap használatot követően már feltűnt, hogy ragyogóbb lett a bőröm, kipihentebbnek hatott, pedig az év végi hajtástól meglehetősen nyúzottnak érzem magam, és úgy tapasztaltam, határozottan hidratáltabb, így feszesebb lett a bőröm a három hét végére. Biztosan el fogom használni a teljes kiszerelést és kíváncsian várom, miként alakul a következő hetekben a hatása.

Biologique Recherche – Elastine Sérum Authentique Phase De Soin

Ígéret: Az erőteljes ránctalanító kezelés gyanánt kifejlesztett Elastine szérum stimulálja az elasztánszintézist (az elasztán felel a bőr rugalmasságának megőrzéséért), kisimítja az apróbb és mélyebb ráncokat, és megakadályozza az újabbak kialakulását. A bőr látványosan kisimul és feszessé válik.

Biologique Recherche - Elastine Sérum Authentique Phase De Soin

Biologique Recherche – Elastine Sérum Authentique Phase De Soin

Első benyomás: Enyhén sárgás színű, áttetsző, vízszerűen híg folyadék, kiszerelése exkluzív, még sosem próbáltam ilyesfajta szilikonadagolós szérumot. Az üvegcse gyárilag légmentesen zárva van, felbontás után kell a szilikon kupakos tetejét rátenni, ami hibátlanul illeszkedik, a szérum adagolása pedig nagyon egyszerű és kényelmes, szerintem jobb, mint a szokásos pipettás változatoké. Illatmentes készítmény.

Használat: Reggel és este is használtam, 2-3 cseppet oszlattam el a bőrömön, ami szinte itta ezt a szérumot. Nyom nélkül beszívódott, nem befolyásolta sem az arckrémet este, sem a fényvédőt reggel, és a sminkelést sem, ha épp tettem fel. Hibátlanul rétegezhető, este volt, hogy más szérummal is kipróbáltam, akkor is jól működött, csak jókat tudok elmondani róla.

Tapasztalatok a 3 hét után: Persze mit sem érne az egész, ha eredménye nem lett volna, de lett! Hatására igaz minden olyan felsorolás, mint egészségesebb bőrkép, belülről jövő, ragyogóbb megjelenés, feszesebb, teltebb bőr, hidratáltság. Nem irritált, sőt, szemkörnyéken is láthatóan ápolta a bőrömet, amit elsősorban azon látok, hogy a szemkörnyékem alapjáraton picit sötétebb bőrszíne világosodott, feltűnt, hogy alig kell egy kis korrektor, ha sminkelek. Rugalmasabb, feszesebb jelenleg a bőröm, borzasztóan hiányozni fog ez a szérum, ha elfogy.

Estée Lauder – Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Ígéret: A legújabb Advanced Night Repair szérumról van szó, mely a Chronolux ™ Power Signal technológia segítségével mélyen és gyorsan hat, csökkenti az öregedés főbb jeleit, melyet a modern élet környezeti ártalmai idéznek elő. A bőr simább, fiatalabb, ragyogóbb és egyenletesebb. Három hét után enyhülnek a finom vonalak és a ráncok. 

Estée Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Estée Lauder – Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Első benyomás: illata semleges, visszafogott, állaga inkább krémes mint vízhatású, színe arany. A márkától megszokott sötétbarna üvegcsében van, pipettás kiszerelésű.

Használat: Esténként használtam, hisz az ajánlása is így szólt, alkalmanként egy cseppnyi is elég volt belőle. Abszolút kellemes, nem hagy semmilyen réteget a bőrön, inkább selymes lesz tőle, gyorsan felszívódik. Megszokott szérumommal már egy picit soknak éreztem a kettőt, plusz még az arckrémemet, de a bőröm egyáltalán nem vette túlzásnak ezt az extra ápolást.

Tapasztalatok a 3 hét után: Irritáció nem jelentkezett, abszolút kellemes volt, az amúgy eléggé mitesszeres bőröm pórusait nem tömítette el. Hogy igazán eredményes legyen, én még adni fogok neki egy-két hetet, de már most látszik, hogy szépen ápolja a bőrt, hidratált, egészséges a bőrképem, tetszik, amit látok.

PHI – Golden Liquid Ectoin® és Bioaktív Plankton Anti-Age és Anti-Blue light regeneráló szérum stabil C- vitaminnal

Ígéret: Regeneráló és anti-aging szérum biotechnológia útján kinyert, erőteljes sejtvédő tulajdonságú Ectoinnal, mely egyszerre védi és regenerálja a sejteket. Az Ectoin natural klinikailag tesztelt, bizonyított hatású, sejtmegújító hatóanyag.

PHI - Golden Liquid Ectoin® és Bioaktív Plankton Anti-Age és Anti-Blue light regeneráló szérum stabil C- vitaminnal

PHI – Golden Liquid Ectoin® és Bioaktív Plankton Anti-Age és Anti-Blue light regeneráló szérum stabil C-vitaminnal

Első benyomás: Vanília színű, enyhén krémesebb állagú, isteni tavaszi virág illata van. Bár krémesebb állagú mint a szérumok amiket eddig használtam, nem hagy olajos érzetet, és azonnal beszívódik, semmilyen réteget nem hagy a bőrön.

Használat: Esténként használtam, néha reggel is, ha este kimaradt. 2-3 pumpálás kellett belőle, hogy az egész arcomra, esetenként a nyakamra és a dekoltázsomra is kerüljön. Úgy tapasztaltam, hogy ez egy teljesen „észrevétlen” szérum, bátran lehet fölé krémet használni, sminkelni.

Tapasztalatok a 3 hét után: Az én bőröm nagyon szerette ezt a szérumot, csak úgy itta magába, és már kb. egy hét után éreztem, hogy spórolnom kell vele, hogy ne fogyjon el túl hamar, mert nagyon hatékony kis szérum, pedig a bőröm elég érzékeny, azonnal jelzi, ha valami nem tetszik neki. Nyilván három hét alatt nem tüntette el a kis nevetőráncocskákat (meg nem is várom ezt), de használat után selymessé, általánosan pedig szép egyenletessé, egységessé tette a bőrömet, kitisztította az arcomat, elhalványította a régi gyulladások nyomait. Egyszerűen egészségesebb lett az arcbőröm. Szerencsére még a 2/3-a megvan a szérumnak, szóval kíváncsian várom a további hatásokat! Az illata pedig nekem felér egy reggeli aromaterápiával.

Mádara – Derma Collagen Hydra-Fill Firming Serum

Ígéret: Ultrafinom szérum, ami stimulálja a kollagénszintézist, így a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. Feltölti a bőrt esszenciális fehérjékkel és aminosavakkal, erősíti a bőr extracelluláris mátrixát.

Mádara - Derma Collagen Hydra-Fill Firming Serum

Mádara – Derma Collagen Hydra-Fill Firming Serum

Első benyomás: Egy könnyű fehér krém, ami kellemes illattal rendelkezik. Nagyon jó érzés volt felkenni, mert kellemes illata volt, és nagyon gyorsan felszívódott. Abszolút nem hagyott semmilyen réteget a bőrömön.

Használat: Csak este használtam, három pumpányit nyomtam ki belőle alkalmanként. Ez nagyon kevés mennyiség, mégis elég volt, ugyanis jól eloszlott a bőrömön, mindenhová jutott. Tökéletesen illeszkedett minden más krém mellé, de általában önmagában használtam, mert így is megállta a helyét. Kipróbáltam smink alá is, nagyon jól működött, helyén maradt az alapozó és jó volt rá sminkelni. 

Tapasztalatok a 3 hét után: Nagyon puhává és hidratálttá tette a bőrömet. Télen sokszor vízhiányos és húzódik, néhol kiszáradt is, de a szérum használata közben egyáltalán nem tapasztaltam ilyen kellemetlen érzést. Felkenés után jó volt megérteni az arcomat, mert szinte rögtön puha volt és egységes, reggelre pedig tökéletes beszívódott, üde arcbőrt adott. A ráncaim is csökkentette, főleg az apróbb szarkalábakat a szememnél. Imádtam az illatát, és azt, hogy tényleg egy perc se volt felkenés után és máris beszívódott. Tökéletes volt számomra. 

Mást is teszteltünk már

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése