nlc.hu
Trend

38 cm-es derékbőségű nő

Átlagos derékméretét a felére csökkentette fűzőkkel a megszállott nő

A pasikat azonban nem sikerült megfűznie fűzött derekával, férje és szeretői sem szívlelik a látványt.

Az ausztrál Samantha Wilson fűzőkkel keskenyítette drasztikusan derekát, amelynek körfogata mindössze 38 centiméter.

38 cm-re fűzte össze derekát

Fotó: instagram

Az úgynevezett fűzőedzés következtében a 26 éves nő az elmúlt két évben fűzők segítségével majdnem a felére csökkentette derékbőségét, ami egyébként teljesen átlagos volt: 76 centiméter. Samantha egyáltalán nem volt kibékülve adottságaival, de hamar rájött, hogy a sima edzés egyáltalán nem alkalmas arra a rendkívüli testmódosításra, amelyet végre akart hajtani.

Igaz, a életszerűtlen 38 centimétert fűzővel éri el, dereka fűzetlenül is igen keskeny, mindössze 55 cm. Azt mondja, még pár centi azért lemehetne róla… A nő az extrém módszere következtében bélproblémákat tapasztalt.

Egyébként Samanthának nem igen sikerül megfűzni a férfiakat fűzött derekával, férje és szeretői is kifejezetten rosszul vannak a látványtól.

Homokóra alak ide vagy oda, mégsem neki van a legkeskenyebb dereka a világon: A mianmari Su Naing mindössze 34 cm-es derékbőséggel rendelkezik, és úgy tűnik, ezzel világrekordot is dönthet. A jelenleg Guinness-rekorder Ethel Granger, akinek csupán 33 cm-es a derékkörfogata.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top