nlc.hu
Trend

Disznódivat az Egyesült Államokból

Állati divat: láttál már disznót alkalmi ruhában?

Egy floridai malacgazdi megtalálta a piaci rést: egyedi készítésű ruhák páros ujjú patásoknak.

Pár hónappal azután, hogy Doreen Burke malacgazdi lett, rájött, hogy Rosie-nak nem talál ruhákat a boltokban, ezért muszáj lesz neki megvarrnia azokat. Burke korábban soha nem próbálkozott varrással, de ez nem jelentett akadályt számára, vett egy gépet, megnézett egy rakás videót a Youtube-on, és Rosie ruhatára egyre nagyobb lett.

Miután a kedvencéről több fotót is megosztott a közösségi oldalakon, szembesült azzal, hogy sokan vannak, akik hasonló cipőben járnak mint ő, nem találnak megfelelő ruhadarabokat a malacaik számára, mert a kutyaruhák sajnos nem passzolnak rájuk.

Doreen Burke azóta megalapította SnortLife nevű márkáját, és minden este, munka után ruhákat varr a megrendelőknek, akiknek persze előbb el kell neki küldeni kedvencük méreteit. Az elmúlt pár évben tervezett és varrt már ruhát esküvőkre, születésnapokra, van, hogy motorosdzsekit rendelnek tőle, van, hogy estélyit vagy szmokingot vagy valamilyen jelmezt.

Meglátása szerint egyébként a közösségi médiának köszönhető, hogy ilyen népszerűek lettek a háziállatok számára tervezett ruhák, ő pedig egy malac gazdájaként felelősségének érezte, hogy olyan öltözékeket alkosson, amiket a társdisznók is biztonsággal hordhatnak. “Nagyon szeretem boldoggá tenni az embereket, és mosolygásra készteti az embereket, amikor aranyos ruhákba öltözött disznókat lát, főként annak tudatában, hogy az állatok nincsenek kutyaruhába passzírozva” – tette hozzá.

malacdivat

Fotó: SnortLife

(via Fox News)

Állati divat:

Forradalmi újdonság a leggings kutyáknak, csak elég bénán néz ki

A cukiság netovábbja – 10 kutyaruha fázós kis kedvenceinknek

Egy hotel macska-divatbemutatót tartott, és igen, csodás volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top