nlc.hu
Trend

Plus size nadrágdivat

Ilyen nadrágokat hordj, ha plus size vagy!

Az őszi-téli szezon nadrágtrendjei között egy sor olyan fazon akad, mely kifejezetten előnyös plus size alkathoz is. Mutatjuk!

Magas derék

Legyen bármilyen szabású is a szár, a magas derekú nadrágfazon mindig előnyös, hiszen a kritikus területen, vagyis a has-csípő vonalában teszi áramvonalasabbá az alakot. Ehhez azonban az is elengedhetetlen, hogy megfelelő méretű, tehát a kelleténél semmiképp sem egy számmal kisebb, de nem is nagyobb nadrágot válassz! Különösen jól fog állni ez a szabásvonal akkor, ha telt homokóra vagy, vagyis a mell- és a csípőbőséged  nagyjából megegyező, a derekad viszont arányaiban karcsúbb.

Plus size nadrágdivat

Lelőhelyek: Mango, H&M

Lefelé szűkülő

A csípő-comb vonalában lezserebb, majd a lábszárak felé szűkülő szabás, például a répa vagy épp mom fit fazon is szuper választás lehet, hiszen optikailag nyújt és ezzel együtt vékonyít is. Ebben az esetben is lényeges azonban a pontos méretválasztás, vagyis, hogy a nadrág a csípőn és a combokon  ne húzódjon, sőt, a legjobb, ha a lábszár vonalát is inkább csak követi, de ott sem feszül rá teljesen.

Plus size nadrágdivat

Lelőhely: H&M

Maszkulin stílus

A laza, maszkulin szabásvonalú nadrágok is a barátaid plus size-ként, hiszen az egyenes vagy bővülő – ezen belül is különösen az élére vasalt – darabok elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöznek, miközben nyúlánkabbnak mutatnak és optikailag lefaragnak rólad jó néhány kilót. Az ilyen típusú nadrágok magasított és/vagy rugalmas derékrésszel is működnek telt alkaton.

Plus size nadrágdivat

Lelőhely: Mango

Trapéz

A boot cut, illetve trapéz vonalú nadrágok, melyek csípőn és combon szűkek, majd lefelé bővülnek, szintén a fentebb már említett plus size homokóráknak a legelőnyösebbek. Ez a szabás ugyanis lényegében folytatja és egyben hangsúlyozza a telt keblek-karcsúbb derék-széles csípő sziluettet, miközben ránézésre magasít is. Tovább fokozhatod a hatást, ha az ilyen nadrágból is magas derekút választasz és magassarkú cipővel viseled.

Plus size nadrágdivat

Lelőhelyek: Mango, ASOS

Jogger

A melegítőnadrágok utcai változatai, vagyis a joggerek sem hiányozhatnak a gardróbodból, ha plus size vagy. A rugalmas és/vagy megkötős derekú modellek a lehető legkényelmesebbek, miközben a szabásvonal lágyít és takar a kritikus testtájakon. A helyes méretválasztásra azonban itt is ügyelj!

Plus size nadrágdivat

Lelőhelyek: H&M, Mango

Még több plus size divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top