nlc.hu
Trend

Beatrix hercegnő fogyása

Elképesztően lefogyott a 2 hónapja szült Beatrix hercegnő

Ráadásul nem ő az egyetlen a brit királyi családból, aki vékonyabb, mint valaha.

A minap először mutatkozott nyilvános esemény Beatrix hercegnő azóta, hogy szeptemberben életet adott első gyermekének, Sienna Elizabethnek. Beatrix a férje, Edoardo Mapelli Mozzi, illetve a testvére, Eugénia hercegnő társaságában vett részt egy jótékonysági vacsorán. Az eseményen a hercegnő ugyanazt a fekete felsőrészből, blézerből és rozsdabarna szaténszoknyából álló összeállítást viselte, melyben tavalyelőtt egy alkalommal már megjelent egy partin. A friss fotókat látva azonban nem lehet nem észrevenni, hogy Beatrix mennyire lefogyott, különösen az arca látszott kifejezetten beesettnek.

Beatrix hercegnő Edoardo Mapelli Mozzival és testvérével

Beatrix hercegnő Edoardo Mapelli Mozzival 2019-ben és testvérével 2021-ben (Fotók Getty Images)

Nem ő azonban az egyetlen tagja a brit királyi családnak, aki talán vékonyabb, mint valaha. Csütörtökön Katalin hercegné és Vilmos herceg a Királyi Varieté díszelőadására voltak hivatalosak. A hercegné szintén egy olyan ruhát választott erre az estére, melyet korábban már láthattunk rajta: a smaragdzöld, flitteres Jenny Packham estélyit 2019-ben, a hercegi pár pakisztáni látogatásán viselte.

Katalin hercegné

Katalin hercegné 2019-ben Pakisztánban és 2021-ben a Királyi Varieté előadásán (Fotók: Getty Images)

A hercegné a valóban fejedelmi öltözékben még a szokásosnál is vékonyabbnak látszott: nagyon úgy tűnik, hogy – bár a legkevésbé sem volt rá szüksége – ő is ledobott néhány kilót az elmúlt időszakban, amit a ruha szabása és fényes textúrája csak még inkább kiemelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top