nlc.hu
Trend

Kalifornia: anyja karjaiban halt meg egy tinédzser

Édesanyja karjaiban halt meg egy 14 éves lány, akit véletlenül lelőtt egy rendőr

Kaliforniában történt a tragikus eset még karácsony előtt.

Édesanyja karjaiban halt meg egy 14 éves lány néhány nappal ezelőtt Hollywoodban, miután egy rendőr eltévedt golyója véletlenül eltalálta. Valentina Orellana-Peralta az édesanyjával egy ruhaüzlet öltözőfülkéjében bújt el, amikor egy rendőr tüzet nyitott az üzletben egy feltételezett gyanúsítottra, aki rátámadt vásárlókra.

Az édesanya, Soledad Peralta elmondása szerint hirtelen ütést érzett, és a lányával együtt a földre zuhantak. “A teste elernyedt. Próbáltam felébreszteni, de mindhiába, a karjaimban halt meg, és nem tehettem semmit” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Peralta, aki azt állítja, hogy a rendőrök nem segítettek a lányán, hiába könyörgött nekik, csak hagyták az öltözőben heverni a földön. 

Valentina Orellana-Peralta családja és ügyvédjük sajtótájékoztatót tartott Los Angelesben.

Valentina Orellana-Peralta családja és ügyvédjük sajtótájékoztatót tartott Los Angelesben. (Fotó: Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images)

A rendőröket eredetileg azért riasztották a ruhaüzlethez, mert bejelentést kaptak, hogy egy férfi rátámadt vásárlókra. A beszámolók szerint a 24 éves Daniel Elena Lopez december 23-án 11 óra körül kerékpáron érkezett az üzlethez, majd összetört egy számítógépet és egy üvegkorlátot, ezután megpróbált kirabolni egy nőt, akit egy lakattal ütött meg, majd egy másik nőt is bántalmazott. A feltételezések szerint a férfinak fegyvere is volt, őt is lelőtték.

Michel Moore Los Angeles-i rendőrfőnök „alapos, teljes és átlátható vizsgálatot” ígért az általa “kaotikusnak” nevezett incidensről.

(via 444/Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top