nlc.hu
Trend

Gaultier még mindig szereti a különcöket

Gaultier még mindig szereti a különcöket

A divattervező legújabb show-jában továbbra is a csodabogarak vannak a középpontban.

Jean-Paul Gaultier, az extravagáns francia divattervező különleges divatshow-t rendez Londonban. Az esemény több mint egy hónapig fog tartani, melynek során a nézők 53 előadás közül választhatnak a londoni roundhouse kulturális központban – írja a divattervező honlapja. 

Ebben a rendkívüli produkcióban színészek, táncosok és cirkuszi művészek lépnek színpadra, és, szenvedélyes, durva, szexi, pimasz lényeket játszanak.

Jean Paul Gaultier

Jean-Paul Gaultier (Fotó: Christophe ARCHAMBAULT / AFP)

A sztárok között találjuk az Almodóvar-filmekből ismert színésznőt, Rossy de Palm,t és a még mindig gyönyörű Catherine Deneuve-t. Rossy de Palma a performanszban a fiatal Gaultier könyörtelen tanárnőjét adja elő, akinek saját kis titkos divatmániái vannak, Deneuve pedig azokat a vicces neveket olvassa fel, amelyeket Gaultier adott a  90-es években bemutatott kreációinak.

A másságot akarom megmutatni, mondja Gaultier. Mert a szépség mindenhol ott van, minden attól függ, hogyan tekint rá az ember. Mindig is szerettem a különcöket, a csodabogarakat, az agitátorokat, a különböző esztétikák keveredését, a váratlan találkozásokat.

Az előadásokra jegyek még kaphatok, az ára 18 és 75 font között mozog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top