nlc.hu
Trend

Egy év borotválás nélkül: leleplezi magát az influenszer

Egy éve sehol nem borotválta magát az influenszer, megmutatja az eredményt

Martina Diaz egy influenszer, akinek egy betegsége miatt erősebben nő a szőrzete bizonyos pontokon. A lány most azon dolgozik, hogy megmutassa: egy nő másképp is lehet szép.
Martina Diaz

Martina Diaz arra vállalkozott egy évvel ezelőtt, hogy sehol sem borotválja magát, ennek eredményét pedig folyamatosan fotók és videók formájában osztja meg a követőivel. Egy éve már, hogy arra jutott: elege van a borotválkozásból, és úgy döntött, megnézi, mi történik, ha teljesen abbahagyja – írja a brit Mirror.

Sokkolt, amikor rájöttem, hogy ez egy olyan dolog, ami a férfiakkal és a nőkkel is megtörténik, de míg az előbbieknél teljesen elfogadottnak számít, az utóbbiakat elítélik ezért

– nyilatkozta. Azóta a TikTokon és az Instagramon próbálja megmutatni, hogy egy nő akkor is lehet szép, ha netán itt-ott a megszokottnál szőrösebbé válik.

Először elkezdtem elhagyni a szőrtelenítést, hagytam nőni, és ezt elkezdtem bemutatni a közösségi médiában. Sok olyan embert találtam, akiket ez inspirált, és elmesélték, milyen tapasztalataik voltak a serdülőkorban a szőr miatt. Úgy éreztem, ezen mindenképp változtatni kell.

Martinát nagyon sokan támogatják a küldetésében, ugyanakkor rengeteg kritikusa is akad. Vannak, akik elismerik, hogy nekik ugyan ez a látvány nem jön be, de amíg a lány ettől boldog és jobban érzi magát, addig teljesen rendben van a dolog.

Martina TikTok-bemutatkozása szerint az accountja nem is róla, hanem a vastag szemöldökéről szól. Az Instagramján pedig úgy fogalmaz, hogy ő egy aktivista, aki azért küzd, hogy a nőkön is elfogadják a testszőrzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top