nlc.hu
Trend

Olivia Wilde menyasszonyi ruhában

Olivia Wilde menyasszonyi ruhában jelent meg egy esküvőn vendégként

A színésznő-rendező kapott hideget meleget, mert egy selyem menyasszonyi ruhában ment a lagzira.
Olivia Wilde érkezik a 2022-es People's Choice Awards díjátadóra a Barker Hangarban 2022. december 6-án, Santa Monicában, Kaliforniában

Olivia Wilde-ot szétszedték a kommentelők, miután egy fehér esküvői ruhában jelent meg egy esküvőn vendégként. Bár szinte mindenki ismeri a legfontosabb esküvői szabályt, miszerint ha nem te vagy a menyasszony, ne viselj fehéret, Harry Styles exét ez nem zavarta, és egy elefántcsontszínű, dizájner selyem ruhában feszített.

A 39 éves Wilde – akitől nem állnak távol a merész ruhák – az amerikai A Nagy Ő (The Bachelor) című műsor sztárjának, Colton Underwoodnak a kaliforniai esküvőjére volt hivatalos. A Nili Lotan által tervezett ruhája átszámítva több mint 600 ezer forintba került.

A színésznő-rendező a közösségi oldalán osztott meg képeket az eseményről. Azt írta: „Esküvői ruhát viseltem egy esküvőn, csak azért, hogy viccet csinálhassak belőle a köszöntőmben”. Egy másik képen a boldog párral együtt látható, amint az egyik vőlegényt ölelgeti egy itallal a kezében, és odaírta, hogy a vőlegények jóváhagyták az öltözékét.

A kommentelők azonban ennek ellenére nem hagyták szó nélkül a Wilde ruhaválasztását. „Az, hogy Olivia Wilde egy fehér selyem esküvői ruhában jelenik meg a barátja esküvőjén…, az kétségbeesett” – írta egy hozzászóló. „Ez az egyetlen dolog, amit nem csinálsz egy esküvőn” – fűzte hozzá egy másik.

De voltak olyanok is, akik megvédték a sztárt: „Egyértelműen csak viccelt, és a párnak nyilvánvalóan nem volt gondja a ruhájával” – olvasható egy kommentben. „Szerintem vicces, mert két vőlegényről van szó, ő pedig nyilván vicces akart lenni a köszöntőjében, és a vőlegények is jóváhagyták – fogalmazott egy másik netező. – Miért vagytok ennyire dühösek, ha őket nem zavarja?”

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Chris Polk/E! Entertainment/NBC via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top