nlc.hu
Trend

Rahki Giovanni, a vastag lábú fitneszinfluenszer

„Nekem vannak a legvastagabb lábaim az Instán” – Pár éve még piszkálták, hogy túl izmos, most százezrek követik

Az amerikai édesanyának elege lett az uralkodó szépségideálból, és rájött, hogy nem kell szégyellnie izmos testét.
Rahki Giovanni, az Insta legvastagabb lábú nője

Rahki Giovanni nem egy átlagos fitneszinfluenszer, a Miamiban élő nőt úgy ismerik, mint akinek „a legvastagabb lábai vannak az Instagramon”.

Az édesanya különleges testalkata azonban ennél sokkal többről szól – az önszeretetről és a testpozitivitásról. Rahki azért küzd, hogy bátorítsa nőket, fogadják el a testüket olyannak, amilyen, és soha ne hagyják, hogy más véleménye határozza meg az önértékelésüket.

De hosszú út vezetett idáig: fiatal felnőttként sokan piszkálták, hogy „túl nagy” és „túl izmos”, és nagyon nyomasztónak érezte az uralkodó szépségideált. 2015-ben aztán elhatározta, hogy rendbe teszi a mentális és fizikai egészségét: felfedezte magának a fitneszt és a súlyemelést, és rájött, hogy nem kell szégyellnie izmos testét, inkább büszkének kell lennie rá.

„Senki sem akart vastag és izmos lenni, mindenki a karcsúságot választotta, ezért úgy döntöttem, hogy áttöröm a korlátokat, és megváltoztatom a fitnesz sztenderdjeit” – mondta.

Az edzés önbizalmat adott neki, később pedig személyi edző, youtuber és influenszer lett belőle. 766 ezer követője van az Instagramon, rajongói pedig nem tudnak betelni a vastag lábaival. De az élete nem csak erről szól, ugyanis egy ideje már egy kisfiú édesanyja is. 

(Daily Star)

(Kiemelt kép: Instagram/Rahki Giovanni)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top