nlc.hu
Trend

Megosztja az internetet ennek a lánynak a bőrszíne

A kevesebb több lett volna? Sokan támadják ezt a lányt bőrének színe miatt

Nem fogták vissza magukat a kommentelők.

Georgia államban élő Savannah Grace szereti, ha bőrének olyan árnyalata van, mintha sokat napozna, ezért erre különböző módszerekkel rá is segít.

Azt viszont nem gondolta volna, hogy nem mindenki ért vele egyet, egészen addig, amíg az egyik TikTok-videója alá nem érkeztek olyan kommentek, amelyek szerint túlzásba vitte az önbarnítók használatát.

Van, aki szerint úgy néz ki, mint egy bronzszobor, van, aki szerint vennie kellene egy fürdőt, hogy egy kicsit kopjon a szín. „Olyan koszosnak néz ki. Mintha nem is vette volna a fáradságot, hogy lemossa az önbarnítót, hanem csak úgy magán hagyta “ – írta egy harmadik hozzászóló.

Voltak olyanok is, akik megjegyezték, lehet, hogy valamilyen szűrőt, effektet is használ, azért tűnik ennyire barnának a bőre, míg mások megjegyezték, ha ők lennének a barátai, biztosan szóltak volna neki.

Savannah Grace egyelőre nem reagált az őt ért kritikákra, pontosabban néhány videójánál letiltotta a kommentelhetőséget, illetve megosztott egy újabb éneklős videót, és a dalban elhangzik a következő mondat: „Nincs gyűlölet a szívemben semmi és senki iránt”.

Túlzásba vitt barnító

Fotó: : TikTok/savannah_1216

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top