nlc.hu
Trend

Nem jött össze az önbarnítós kontúrozás

Önbarnítóval akart sminkelni, katasztrofális vége lett

Megvan az a szépségtrend a TikTokon, ahol önbarnítóval helyettesítik a kontúrozást? Hát, nem biztos, hogy ezek után lesz kedved kipróbálni...
önbaríntó hack

Ha rajta vagy a TikTok sminkelős, beauty oldalán, akkor biztos, hogy találkoztál már az önbarnító hackkel, amivel egy természetes(nek tűnő) kontúrt készíthetsz magadnak. Ezzel a reggeli rohanásban rengeteg időt spórolhatsz meg, hiszen egy lépéssel kevesebből fog állni a sminked. Pontosan ilyen logika mentén akarta kipróbálni a trükköt Maddie Jensen…csak nem igazán jött össze neki a dolog.

@maddiejensen

#PrimeDayDreamDeals #selftan #selftanner #selftannercontour #beautyhacks #factorcap

♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

A TikTokra feltöltött videójában elmesélte, hogy a homlokára, az orcájára és az orrára vitte fel az önbarnítót (eddig ahogy a nagykönyvben meg van írva), és rajta hagyta estére. Abban reménykedett, hogy másnap természetesen ragyogó és definiált arccal ébred. Miután azonban ez volt az első alkalom, hogy a trükkel kísérletezett, nem volt benne biztos, hogy pontosan hogyan oszlassa el a terméket.

Csakhogy Maddie konkrétan a sírás szélére sodródott, mikor reggel meglátta az eredményt. Az önbarnító ugyanis egy kicsit túl jól működött, az éles barna csíkok pedig csak nem akartak halványulni, hiába dörzsölte perceken át. „10 perc után ennyi sikerült. Nem hiszem el, hogy így fogok ma munkába menni” – szenvedett a videóban Maddie.

@maddiejensen

Replying to @https.ella.com absolute fail. If anyone knows how to get this stuff off lemme know 😅😅 #selftan #selftanner #selftannercontour #beautyhacks #fail #ohno

♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Miután megosztotta online a bakiját, a nő azért leszögezte, hogy látja a sztori vicces oldalát. Az emberek pedig végig szimpatizáltak Maddie-n, és nem kevés tanáccsal látták el. Éppen ezért, most már tudja, mit rontott el: legközelebb kevesebb terméket használ, amit jobban el fog dolgozni. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top