nlc.hu
Trend

Molnár Anikó stábja

Komoly stáb készíti Molnár Anikó OnlyFanses tartalmait

Van is őket miből fizetni.

Molnár Anikó márciusban döntött úgy, hogy OnlyFans-karrierbe kezd, és bár voltak, akik kételkedtek abban, hogy lenne kereslet a 47 éves celeb tartalmaira, azok nagyot tévedtek. Anikó keresete már az 5 millió forintot is elérte havonta. Természetesen ebből az összegből le jön az adó, egy része az anyacégnek, költeni kell fehérneműkre és a stábra is. 

Molnár Anikó

Fotó: Molnár Anikó Instagram-oldala

Ugyanis az egykori Nagy Ő nem egyedül készíti az erotikus tartalmait. Mint kiderült, Nagy Krisztián és Bacsa Péter a kétfős stábja Anikónak. 

„Anikó az Instagramon kért segítséget, és Péter jelezte is neki, hogy jól ismeri az OnlyFans és a közösségi felületek működését. Én informatikus és marketinges vagyok, így állt össze a hármas fogat. Anikó persze, dolgozik még más fotósokkal, valamint gyárt házilag készült tartalmakat is, de a háttérmunkák oroszlánrészét mi visszük. Mindent patikamérlegen mérünk, vagyis semmi sem történik véletlenül Anikó oldalán. Elemzéseket végzünk és statisztikákat bújunk, mielőtt egy-egy fotósorozatot az útjára indítunk – mesélte a Ripostnak Krisztián, aki azt is elárulta, minden héten készítenek extra tartalmakat a követőnek. – Minden héten készítünk extra tartalmakat is, amikért külön kell fizetniük az érdeklődőknek. Ott többnyire videókat láthatnak azok, akik kíváncsiak Anikóra. Volt már fent húszperces anyag is, és nyugodtan mondhatom, hogy nagyon szerették. Hatalmas sikere volt például a főzős anyagnak. Anikó a fotózás alatt összedobott egy gulyáslevest, és persze, nemcsak fotók, de videó is készült a folyamatról. Anikó itt például jóval többet mutatott magából, mint korábban. Ezen a héten a házimunka-sorozat fut: kertészkedés, takarítás, grillezés látható a képeken. Az ötletek és lehetőségek tárháza szinte végtelen.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top