nlc.hu
Trend

Nagyobb melleket szeretne Molnár Anikó

Újabb mellnagyobbításra készül Molnár Anikó

Ismét kés alá fekszik az OnlyFans-modell.

Molnár Anikó tavaly cserélte nagyobbakra a korábbi mellimplantátumait, akkor 650 köbcentis méretűeket kapott. Az egykori Nagy Ő azonban még nagyobb kebleket szeretne, úgyhogy ismét kés alá fekszik. Mindezt a követőinek árulta el.

Molnár Anikó,

Ismét plasztikáztat Molnár Anikó – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mint a Blikk írja, a 24 óráig elérhető Instagram-történetében kérdezgették arról, hogy nem vágyik-e nagyobbakra, mire az OnlyFans-modell a következőket árulta el sejtelmesen: “Nem csak szeretnék, lesz is! De ez még titok!”.

Molnár Anikó tavaly májusban cserélte nagyobbakra a megereszkedett, 4 évvel korábban beültetett mellimplantátumait. Akkor azzal indokolta a beavatkozást, hogy a 10 kilónyi hízás-fogyása megviselte a bőrét. Arra pedig, hogy miért vált nagyobb implantátumra, a következőket válaszolta: “Úgy gondoltam, hadd járjak kicsit a fiúk kedvében!”

Molnár Anikó a tavalyi mellműtétje után:

Mint arról korábban beszámoltunk, a sminktetoválóként dolgozó híresség tavaly februárban indította el az OnlyFans oldalát, ahol erotikus tartalmakat oszt meg a fizető vendégeivel, és rövid időn belül óriási sikereket ért el az intim fotóival. A körülbelül 50 millió felhasználót számlátó platformon hónapokon keresztül övé volt az egyik leginkább felkapott fiók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top