nlc.hu
Trend

Molnár Anikó szexi nyuszilánynak öltözött

Molnár Anikó szexi nyuszilánynak öltözött, nem is akármilyen okból

Elképesztően dögösre vette a figurát Instagram-bejegyzésében Molnár Anikó!

Szinte minden követőjét megbabonázta Molnár Anikó egyik fotója, amit a közösségi oldalára töltött fel húsvét alkalmából.Ez nem is csoda, a dögös szerelés ugyanis rendkívül jól állt a modellnek, aki már egy ideje gőzerővel azon dolgozik, hogy egyre nagyobb sikereket érjen el az OnlyFans-en megtalálható profiljával. 

Molnár Anikó

Molnár Anikó (Fotó: Instagram)

Anikó erőfeszítései sikeresnek bizonyultak, korábban ugyanis azt nyilatkozta, hogy az oldal által olyan anyagi biztonságra tett szert, amelyről korábban álmodni sem tudott volna. 

“Első hónapban olyat robbant ez az egész, és olyan bevételem lett, hogy elgondolkodtam” – árulta el Molnár Anikó a Frizbi stúdiójában, hozzáfűzve: az első hónapban lightosan tette szét a lábát. “Azt láttam, ez egy nagyon nagy biznisz. Milliós biznisz” – jegyezte meg.

Szexi nyuszilánynak öltözött

Anikó úgy tűnik, hogy a dögös tartalmait nem csak az OnlyFans oldalára tartogatja, ugyanis pár nappal ezelőtt az egyik Instagram-bejegyzése is igencsak forró tartalomra sikeredett. A szemrevaló hölgy természetesen húsvét alkalmából kedveskedett a képpel a rajongóinak, méghozzá a lehető legstílusosabban, ugyanis Playboy-nyuszinak öltözve állt kamerák elé.

Anikó posztja szinte felrobbantotta az internetet, rengeteg elismerő komment érkezett a fotója alá. Volt, aki a modell szépségét dicsérte benne, míg mások szintúgy kellemes húsvéti ünnepeket kívántak neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top