nlc.hu
Trend

Faragó András gigafogyása

35 kilót fogyott a Budapesti Operettszínház művésze, Faragó András: „Sokkal jobban is érzem magam a bőrömben”

Kitűnő formában van az 59 éves színész.

Faragó András élete nyáron sem lassul le, rengeteg feladata van ebben az időszakban is. Elmondása szerint megállás nélkül dolgozik.

Rengeteg szabadtéri előadásom van, közben sokat szinkronizálok is. Sok felkérés érkezik hozzám például gasztronómiai rendezvényekre is várnak. Van ahol fellépek, míg máshol főzni vagy éppen zsűrizni fogok. Készül a Valami Amerikai című ikonikus trilógia után a 10 részes sorozat, ennek most folynak a felvételei” – mesélte a Borsnak a színművész, aki az elmúlt években cukorbetegsége miatt életmódváltásba kezdett, ennek köszönhetően pedig rengeteget fogyott.

Egykor…

Faragó András 2011-ben,

Faragó András 2011-ben, az RTL Klub Reggeli című műsorában – Fotó: Sajtóklub

… és most

Faragó András,

Faragó András 2021-ben, a Mokkában – Forrás: TV2 / Mokka – videó

35 kilóval vagyok kevesebb, sokkal jobban is érzem magam a bőrömben” – árulta el Faragó András, hozzátéve: nem esik nehezére betartani a táplálkozási rendjét. “Mindent lehet enni, csak meg kell találni az egészséges módját” – jegyezte meg.

A Budapesti Operettszínház művészének 2018-ban ugyan voltak problémák a szívével, emiatt egy beavatkozáson is átesett, de azóta kitűnő egészségnek örvend.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top