nlc.hu
TV-sztárok

Faragó Andrást alig ismerték fel

Faragó András lefogyott és megszabadult a bajuszától, a portás alig akarta beengedni a színházba

A régi képein már ő is alig ismeri fel saját magát.

Teljes átalakuláson ment át Faragó András. Ugyan elsősorban nem önszántából, hiszen rájárt a rúd az elmúlt években: pár éve kiderült, hogy cukorbeteg, majd később a szívével is gondok voltak. A betegségek miatt kezdett diétába és az életmódváltásnak köszönhetően majd’ 40 kilót leadott.

Faragó András

Fotó: Olajos Piroska

„Harmincöt kiló víz torlódott fel a szervezetemben, amitől az operáció után sikeresen megszabadultam. Ennek már több mint három éve. Még nekem is borzasztó belegondolni, hogy egykor 150 kilót nyomtam. A régi fotóimon már magamra sem ismerek, pedig abban a testben éltem 55 évig. Hihetetlen!” – emlékezett vissza a Story magazin hasábjain. Azt is elmondta, hogy miután lefogyott és megszabadult a bajuszától, még a kollégái is alig ismerték fel. 

Huszonöt év után búcsút intettem a copfomnak és a bajuszomnak, ami nélkül konkrétan nem ismertek meg az emberek. Még a színházban a portás is megkérdezte tőlem: ’Hova-hova?’ Nagyon vicces volt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top