nlc.hu
Trend

5 nyári francia köröm ötlet

5 izgalmas ötlet nyári francia körömhöz

A francia körmök néha előtérben vannak, néha háttérbe szorulnak az aktuális körömtrendeket illetően. Most éppen mindenki szereti őket. Mutatunk pár ötletet, ha éppen kifogynál belőlük.
Egy nő festi a körmeit rózsaszín és piros körömlakkal.

Nyáron mindenkinek több lehetősége és ideje van a divat új irányzataival foglalkozni. A francia körmök visszatértek a trendek közé, és egy ideje már ők hódítanak. Sokan nyáron az élénk színek felé veszik az irányt, ha körömfestésről van szó. De akik szívesebben maradnának a jól bevált francia manikűrnél, csak szeretnének egy kis pluszt rá, akkor nekik tetszeni fognak körömötleteink.

Rózsaszín csillámok

Tökéletes választás az elegáns körmök kedvelőinek. A gyűrűs ujjon stílusos rózsaszín csillámok hozzák meg nyár hangulatát. De a többi ujj megmarad visszafogottnak, miközben egy kis csavarral feldobjuk az egészet: két körmünk ombre stílusban megy át rózsaszínből fehér színbe. Így megtartjuk a francia manikűr alapvető kinézetét is, de mégis kissé különleges varázst vittünk bele.

Szivárványszínek

Ha szívesen összeboronálnánk a nyár színeit a francia stílussal, akkor ez a köröm a nekünk való. Annyi a különbség, hogy a fehér körömvégeket különböző színekre cseréljük. Lehet lila, rózsaszín, zöld, citromsárga, piros, kék, narancssárga – bármi, ami köthető a nyárhoz. A végeredmény vidám, de nem egy feltűnő színkavalkád.

A Nap színei

Nyaralás egy mediterrán városban? Akkor ez a köröm lesz a legjobban odaillő. A hagyományos mandulaalakot cseréljük le egy kockásabb fazonra. A fehér színt pedig a piros-citromsárga-narancssárga-rózsaszín különböző kombinációira. Az összhatás tüzes, napra emlékeztető, de nem csicsás.

Tengeri kékség

Ha nyáron egy tóhoz, folyóhoz, tengerhez, óceánhoz utazunk, akkor ideális választás egy kis kéket csempészni a körömszíneink közé. Ha nem akarunk feltűnőek lenni, akkor csak annyit tegyünk, hogy a fehér körömvégeket lecseréljük kékekre. Rögtön nyáriasak vagyunk, de mégis megmaradtunk a számunkra megfelelő körömtrendeknél.

Esküvői elegancia

A nyár az esküvők hónapja, ezért nem meglepő, ha hivatalosak vagyunk néhányra. Egy esküvőre illik minél elegánsabban megjelenni, ezért nem választhatunk túlságosan élénk színeket a körmeinknek. De ha fel akarjuk kicsit dobni a francia körmeinket, akkor tegyünk rájuk pár ezüst vagy arany csíkot, amelyek követik a fehér körömvégek ívét.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top