nlc.hu
Trend

Katalin hercegné cipő nélkül

Ezért dobta le a cipőjét Katalin hercegné

Így sem túl gyakran látni Katalint, vagy a királyi család bármelyik más tagját...

Köztudott, hogy Katalin hercegné öltözködésére a brit királyi család tagjaként rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. Az esetek többségében szofisztikáltan elegáns öltözékeket visel, ettől csak jó okkal térhet el, például akkor, ha sportol vagy civilben megy el valahová. Farmerban vagy sportruházatban tehát ritkán ugyan, de látható, cipő nélkül azonban csupán egyetlen alkalommal mutatkozott, a hercegi pár 2016-os indiai útján, ahol a Gandhi Múzeum meglátogatásakor tiszteletből vette le a lábbelijét, Vilmos herceggel egyetemben. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2016-ban, Indiában (Fotó: Zak Hussein/Corbis via Getty Images)

Hasonló megtiszteltetésben azóta csak Roman Kemp brit médiaszemélyiségnek volt része, melyről a napokban beszélt a sajtónak. Kemp még 2021-ben kérte fel a hercegnét arra, hogy szólaljon meg a fiatal férfiak mentális egészségügyi válságának témájában készülő dokumentumfilmjében. Első körben Zoomon egyeztetett a hercegnével, aki elvállalta a közreműködést, és kedvesen felajánlotta, hogy átmegy hozzá, hogy felvegyék a beszélgetést. 

A műsorvezető azonban nem szerette volna a saját lakásában fogadni a hercegnét, inkább azt javasolta, hogy a szülei házában találkozzanak, az ugyanis tágasabb, így ott méltóbb körülmények között fogadhatja őt. 

„A legviccesebb az volt, hogy nem volt rajta cipő, mert olyan tisztelettudó volt, hogy levette a cipőjét az ajtóban. Ez nagyon megragadt a fejemben, mert soha nem látod a királyi család tagjait cipő nélkül” – idézte fel Kemp.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top