nlc.hu
Trend

Farmertrendek 2023 ősz

Ezeknél a farmereknél nincs divatosabb idén ősszel

Nadrágok, szoknyák, ruhák, felsők, dzsekik... Ezt tudja a farmer 2023 őszén.

A farmer az a bizonyos örök divat, mely szezonról szezonra mégiscsak képes megújulni. Mutatjuk, hogy 2023 őszén milyen fazonok, színek, összeállítások a legtrendibbek farmerfronton.

Nadrágok

Farmertrendek 2023 ősz

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

A farmernadrágok szabását illetően ebben az idényben tényleg gyakorlatilag minden belefér. Bár drasztikusan visszaszorult, azonban teljesen mégsem ment ki még a divatból a skinny farmer, a mom jeans, illetve a boyfriend és a girlfriend stílus is stabilan tartja magát, az egyenes fazonnal továbbra sem lehet mellélőni és a boot cut, illetve a trapéz vonalvezetés is megy – magas, közepes és alacsony derékvonallal egyaránt. Az abszolút legtrendibb fazonok azonban jelenleg a baggy, vagyis a zsákszerű, illetve a cargo farmerek. Színekben a kék árnyalatok dominálnak, a tompább világostól a klasszikus farmerkéken át a mélykékig, de divatosak a szürkés tónusok is, illetve a fekete sem hiányzik a palettáról. A fehér, illetve az élénk színű darabok azonban az őszi-téli hónapokban nem aktuálisak, illetve idén épp a mintás, illetve a patchwork stílus sem az.

Farmertrendek 2023 ősz
Megnézem
Összes kép (16)

Felsők

Farmertrendek 2023 ősz

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

A felsőrészek frontján egyrészt jelen vannak a hagyományos farmeringek, normál, szűkített és oversize szabással egyaránt. Emellett a tavaszi-nyári szezonban is már nagy favoritnak számító fűző fazonú topok is velünk maradnak az őszi-téli hónapokra. Igaz, ez utóbbi kevéssé tűnik praktikus viseletnek hűvösebb időben, ugyanakkor mégis azzá tehető, ha nem magában, hanem mellény jelleggel viseljük egy testre simuló, basic top vagy garbó felett. A denim-on-denim, vagyis a farmer farmerral irányzat továbbra is erős, így a farmer felsőrészeket elsősorban – akár szettben, azonos anyagú és színű, akár eltérő – farmernadrággal vagy farmerszoknyával trendi kombinálni. 

Farmertrendek 2023 ősz
Megnézem
Összes kép (8)

Ruhák, szoknyák

Farmertrendek 2023 ősz

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Az előző szezonban váltak felkapottá a farmer maxiszoknyák, melyek szintúgy elkísérnek minket az őszi-téli idénybe. A maxi mellett a midi, illetve a midaxi hossz is megy, a mini viszont továbbra is marad a háttérben. Farmerruhákból mennek egyrészt az ingruha fazonok, másrészt a fűzőszerű felsőrésszel készült csőruhák, melyek alá a rétegezés jegyében szintén fel lehet venni egy basic topot vagy garbót, vagy épp fölé egy blézert, kabátkát. Színvilágban itt is a kék, a szürke, illetve a fekete dominál. 

Farmertrendek 2023 ősz
Megnézem
Összes kép (12)

Dzsekik

Farmertrendek 2023 ősz

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

 

A farmerdzseki idén ősszel két végletben, oversize verziókban és crop fazonban a legtrendibb. A kollekciókban azért persze megtaláljuk a hagyományosabb, derék-csípő vonaláig érő darabokat is. A farmerdzsekiket szintén menő most velük megegyező anyagból készült nadrággal vagy szoknyával komplett szettben hordani, vagy más színű farmerrel párosítani, de persze az ősz egyik alapdarabjaként számtalan más stílusú holmival is kombinálhatók. Színekben, ahogy a jelenleg farmerdivatban általánosan, itt is a kék és a szürkés tónusok uralkodnak.

Farmertrendek 2023 ősz
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top