nlc.hu
Trend
Katalin hercegné divatbakijai

Fellibbenő szoknya, beakadt tűsarok – Katalin hercegné ruhabakijai

Kisebb-nagyobb divatbalesetek olykor még a stílusikon Katalin hercegnével is előfordulnak. Az évek során azonban ezeket is megtanulta elegánsan kezelni.

Katalin hercegnének a brit királyi család tagjaként és leendő királynéként „munkaköri kötelessége” makulátlanul viselkedni és kinézni. Mivel azonban ő is emberi lény, vét olykor-olykor hibákat, például divatbakik formájában. Most ezek közül idézzük fel a legemlékezetesebbeket. 

Marilyn Monroe pillanatok

Katalinnal, különösen hercegnéi pályafutása első éveiben többször is előfordult, hogy a kelleténél könnyedebb anyagú ruhákat vagy szoknyákat viselt, melyekbe persze a legalkalmatlanabb pillanatokban kapott bele a szél, Marilyn Monroe ikonikus pillanatait idézve a Hétévi vágyakozás című filmből. A néhai II. Erzsébet királynő persze – érthető módon – a legkevésbé sem nézte jó szemmel, hogy Katalin a ruhabaleseteknek köszönhetően az illendőnél többet mutatott meg a testéből a nyilvánosság előtt. 

Megnézem
Összes kép (3)

Beakadt sarkak 

A hercegné néhány héttel ezelőtt egy textilgyárat látogatott meg Yorkshire-ben, ahol egyébként a lányáról is sokat beszélt. Az eseményen egy Burberry nadrágkosztümben jelent meg, melynek a szára azonban egy egész kicsivel hosszabbnak bizonyult a szükségesnél, ugyanis beleakadt a cipőjének sarka. Katalin fél lábon egyensúlyozva másodpercek alatt orvosolta a problémát, majd nagy mosollyal az arcán vonult tovább. 

Katalin hercgené Yorkshire-ben

Katalin hercegné Yorkshire-ben, 2023 szeptemberében (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Nem először fordult azonban elő, hogy a cipősarkával gyűlt meg a baja: 2013-ban az akkor első gyermekével várandós Katalin Vilmos herceg oldalán Aldershotba tett látogatást a Szent Patrik-napi parádén, a tűsarkúja azonban beakadt egy csatornát fedő rácsba. Férje karjába kapaszkodva pillanatok alatt, a lehetőségekhez mérten legsikkesebb mozdulatokkal szabadította ki a cipősarkat.

Katalin és Vilmos Aldershotban

Katalin és Vilmos Aldershotban, a 2013-as Szent Patrik-napi parádén (Fotó: Indigo/Getty Images)

Egyformában

A hercegné 2014-ben barátai, Lucy Meade és Charlie Budgett esküvőjére egy 2010-es, kék Missoni tweedkabátban érkezett, melyet egyébként korábban már két alkalommal is viselt. Ezzel nem is lett volna semmi gond, azonban az eseményre egy másik vendég, Sarah Baillie is egy ugyanilyen kabátot választott. A meglehetősen kínos bakit azonban mindketten elegánsan kezelték: úgy tettek, mintha nem vennék észre az egyezést.

Katalin hercegné és Sarah Baillie egyforma ruhában

Katalin hercegné és Sarah Baillie egyforma ruhában (Fotók: Getty Images)

Fordítva

2019 márciusában Katalin a Henry Fawcett gyermekközpontban tett látogatásán egy lila Gucci blúzban jelent meg. Az éles szemű divatrajongók azonban felfigyeltek rá, hogy a ruhadarabot fordítva vette fel. A márka weboldalán látható fotóról ugyanis egyértelműen kiderült, hogy a tervező a gombsort nem előre, hanem hátulra szánta. Sokan úgy vélték azonban, hogy a blúz csinosabb volt úgy, ahogyan azt a hercegné viselte.

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotók: Gucci/Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top