nlc.hu
Trend

Elizabeth Debicki a Dior kampányában

A korona Diana hercegnéje tündököl a Dior kampányában

Elizabeth Debicki, A korona Diana hercegnéje tündököl a Dior új luxus ékszerkollekciójában.
Dior arca A korona színésznője

Elizabeth Debicki, A koronában nyújtott alakítása mindenkit levett a lábáról, most pedig őt választották meg a Dior legújabb ékszerkollekciójának népszerűsítésére.

A La Rose Dior ékszercsalád középpontjában az elegáns drágakövek állnak, amiknek méltó képviselője Elizabeth Debicki színésznő.

„Diana hercegnő szellemisége, szavai és cselekedetei sokak szívében élnek. Valódi kiváltság és megtiszteltetés számomra, hogy bekapcsolódhatok ebbe a mesteri sorozatba, amely engem az első epizódtól kezdve rabul ejtett” – fogalmazott közleményében Debicki, miután megkapta Diana hercegné szerepét.

Elizabeth Debicki 1990-ben Párizsban született. Édesapja lengyel, édesanyja pedig ír származású, mindketten profi balett-táncosok. Ausztráliában nőtt fel és eredetileg a szülei nyomdokaiba szeretett volna lépni, ám kamaszkorára már túlságosan magas volt balerinának, végül színésznő lett belőle.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top