nlc.hu
Trend

13 éves divattervező a Louis Vuitton divatháznál

13 éves divattervező kapott gyakornoki munkát a Louis Vuitton divatháznál

A francia kamaszfiú saját bevallása szerint már két nap után jobban érezte magát a divatháznál, mint az iskolában.
Louis Vuitton üzlet

Még tavaly októberben egy Louise Odessa nevű francia nő osztotta meg az X közösségi oldalon 13 éves fia, Milan divatrajzait, melyeken rajongott márkája, a Louis Vuitton számára megálmodott dizájnjai láthatók: egy sneaker, egy magas sarkú cipő és több ruha. Posztjában az anya kifejtette, mennyire szeretné, ha fia fejleszthetné kreatív tehetségét, mégpedig egy divatház gyakornokaként, azonban nem akármelyik divatháznál. 

„Jó reggelt @Louis Vuitton” – tette egyértelművé, mely márka illetékeseinek figyelmébe ajánlja elsősorban a posztot.

A bejegyzést mintegy 300 ezren tekintették meg és több mint 2000 lájkot kapott. Egy francia újságíró is felfigyelt rá, aki cikket jelentetett meg róla, végül ez volt az, ami már a Louis Vuitton látóterébe is bekerült. A patinás divatház döntéshozóit annyira lenyűgözte a tinédzser tehetsége, hogy gyakornoki munkát ajánlottak neki a vállalatnál, első körben egyhetes időtartamra. Ezzel ő lett a márka valaha volt legfiatalabb gyakornoka.

Milan pedig örömmel fogadta el a lehetőséget és már le is töltötte első gyakornoki hetét a divatháznál. 

Az élet kezdete

„Két nap után jobban éreztem magam ott, mint az iskolában. Úgy éreztem, ez a nekem való közeg. Ez varázslat. Számomra ez az élet kezdete” – fogalmazott a fiú a BFMTV-nek adott interjújában. Elmondta azt is, hogy a gyakorlat során fejlesztette a vázlatait, és a márka kreatív koncepciójának megfelelően elkészített egy dizájnt.

Nagyon köszönöm a fiam nevében. Nagyon büszke vagyok rá. Kérlek, ha olvasod.. HIGGY MAGDBAN! HIGGY AZ ÁLMAIDBAN! MINDEN LEHETSÉGES!” – lelkendezett Milan édesanyja egy újabb posztjában. 

A lelkesedésre pedig meg is van minden oka, hiszen a fiúnak már 13 évesen sikerült az, amiről sok, nála jó néhány idősebb divattervező aspiráns csupán csak álmodozik. Ilyen erős indulás után pedig szinte biztosak lehetünk abban, hogy a jövőben is hallunk még a fiatal tehetségről. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top