nlc.hu
Trend
Serena Williams szoknyája

Serena Williams nem fért bele a szoknyájába

A világklasszis teniszezőnő ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint sok más nő a várandóssága után.
Serena Williams

Serena Williams tavaly augusztusban adott életet második gyermekének. Várandóssága alatt a négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő teste is változásokon esett át, és nem titkolja azt sem, hogy bár keményen dolgozik rajta, egyelőre nem nyerte vissza a babavárás előtti alakját.

A visszavonult sportoló a minap Instagram-oldalára posztolta azt a videót, melyen egy olyan farmer maxiszoknyát próbál – egyelőre sikertelenül – magára húzni, amit még a gyermekei születése előtt hordott. 

A videóban arról beszél, hogy hetekkel ezelőtt már megpróbálta felhúzni ugyanezt a ruhadarabot, és úgy érzi, ahhoz képest néhány centivel feljebb jött. „Már majdnem ott vagyunk” – jegyezte meg.

A testpozitív üzenet pedig célba ért, hiszen a videóhoz számos elismerő, köszönetnyilvánító komment érkezett.

„Köszönjük, hogy megmutattad nekünk, hogy neked is ugyanazok a küzdelmeid, mint nekünk. Dolgozz rajra, próbáld fel, dolgozz, változtass, próbáld fel…. Mindannyiunknak ugyanazok a céljaink… Köszönöm” – írta egy rajongó.

„Sírok. Örülök, hogy ezt megmutatta nekünk” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

„Annyira igaz!!! Jól nézel ki!!” – így egy újabb kommentelő.

A videóhoz hozzászólt az Oscar-díjas Octavia Spencer is, aki ezt írta: „Köszönöm, hogy ezt megtetted, és megmutattad, hogy ezen a folyamaton egy világklasszis sportoló is átesik a szülés után. Még lenyűgözőbb és valóságosabb vagy!”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top