Diana hercegnő 10 nyári szettje, ami 2024-ben is divatos lenne

nlc | 2024. Július 06.
Az aszimmetrikus vonalvezetés, a leopárdminta vagy épp a slip dress most is ott vannak a legtrendibb darabok között. Pedig már Diana is hordta őket.

Diana hercegnő kétségkívül minden idők egyik legmeghatározóbb stílusikonja, aki trendeket teremtett vagy épp tett minden korábbinál népszerűbbé. Számos öltözéke minden változtatás nélkül megállná a helyét akár az aktuális 2024-es kollekciókban is. Most ezek közül idézzük fel a legemlékezetesebb nyári szetteket.

Diana hercegnő nyári öltözékei

Diana 1982-ben, egy jótékonysági divatbemutatón jelent meg ebben a kreációban. Az aszimmetrikus vonalvezetés, a 3D virágdíszek és az ejtett csípővonal idén is legalább olyan divatosak, mint akkoriban. (Fotó: Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

A matróz stílusú blúz és a világoskék, bő szabású nadrág napjainkban is kifogástalanul elegáns lenne, 41 évvel azután, hogy Lady Di egy lovaspóló meccsen viselte. (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

A fotó 1988-ban készült Dianáról, amikor a londoni Vanderbilt Racquet Clubban tett látogatást. 2024-ben a tenniscore irányzat jegyében váltak népszerűvé az ilyen és ehhez hasonló szettek, utcai viseletként. (Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

1988-ban thaiföldi látogatásának egyik állomásán viselte azt a kockás blúzból és fehér ceruzaszoknyából álló szettet, melyet Alistair Blair álmodott meg a számára. Ma sem tűnik divatjamúltnak. (Fotó: Anwar Hussein/WireImage)

Diana hercegnő nyári öltözékei

1990-ben a Brit Virgin-szigeteken nyaralt, amikor ezt a leopármintás strandszettet viselte. (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

1991 júliusában az Barbara Bush first lady társaságáan látogatta meg a londoni Middlesex kórházat. Virágmintás egészruhája egy mai divatkollekcióban is megállná a helyét. (Fotó: Terry Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

1995 júniusában a Vanity Fair díszvacsoráján viselte ezt a halter nyakú, jégkék Catherine Walker kreációt. (Fotó: Princess Diana Archive/Hulton Archive/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

1995-ban a a boszniai gyerekek javára rendezett Pavarotti koncerten jelent meg ebben az időtlenül sikkes, hófehér Versace miniruhában. (Fotó: Brian Rasic/Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

Egyik legikonikusabb öltözéke az a sötétkék slip dress, melyet 1996-ban a MET-gálán viselt. A ruha John Galliano egyik első kreációja volt a Dior divatház számára. (Fotó: Richard Corkery/NY Daily News via Getty Images)

Diana hercegnő nyári öltözékei

Ez a kép 1997-ben, angolai látogatásán készült Lday Dianáról. Az ujjatlan farmering és a drapp nadrág olyan darabok, melyek azóta sem mentek ki a divatból. (Fotó: ANTONIO COTRIM / LUSA / Lusa via AFP)

Exit mobile version