nlc.hu
Trend
Christina Applegate plasztikája

Ezt az egy testrészét plasztikáztatta Christina Applegate

A színésznő saját bevallása szerint pályafutása során csupán egyetlenegy plasztikai beavatkozást vállalt, mégpedig egy producer tanácsára.

Christina Applegate a napokban Jamie-Lynn Sigler Messy című podcastjének vendégeként beszélt arról, hogy életében egyszer, még 27 éves korában végeztetett magán esztétikai célú plasztikai beavatkozást. 

„Szerepeltem egy műsorban, és az egyik producer –  egy nagyon híres személy, aki szintén nagyon híres produkciót csinált – azt mondta:  Hé, sok gondunk van a szemed alatti világítással. A szemed alatti táskák túl nagyok” – idézte fel a színésznő. 

A producer nyomására Applegate végül bevállalta a beavatkozást és megműttette a szeme alatti területet. 

Christina Applegate

Christina Applegate (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

A színésznőt tavaly januárban internetes trollok azzal vádolták meg, hogy rosszul sikerült plasztikai műtétek miatt alakult át a külseje. Tették mindezt úgy, hogy köztudomású, szklerózis multiplexben szenved, emiatt pedig a külső megjelenése is változott. A sztár a Twitteren akkor úgy reagált: csupán nevet a trollok vádjain. 

„Felszedtem 18 kilót; nem tudok járni bot nélkül. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy mindezzel nagyon is tisztában vagyok”nyilatkozta korábban a New York Timesnak Christina Applegate.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top