nlc.hu
Trend
Vilmos herceg szakálla

Ezért növesztett szakállat Vilmos herceg

Úgy tűnik, Vilmos herceg épp stílusváltáson esik át, aminek az arcszőrzet csupán az egyik eleme.

Míg felesége, Katalin hercegné számos fokozatos és szofisztikált, ám egyértelműen érzékelhető stílusváltáson átesett, addig Vilmos herceg megjelenése alig változott az elmúlt években. Legalábbis egészen idén augusztusig, amikor is a brit trónörökös szakállal lépett a nyilvánosság elé. Az arcszőrzethez pedig azóta is ragaszkodik. És hogy miért? Erre egy, a királyi családhoz közel álló forrás adott lehetséges magyarázatot. 

Vilmos herceg

Vilmos herceg (Fotó: Russell Cheyne – WPA Pool/Getty Images)

„Vilmos nagyon szereti, ahogyan szakállasan kinéz, ez mindig is így volt. Évek óta hordott volna ilyet, ha nem lett volna királyi protokoll. Lehet, hogy hülyén hangzik, de [Harry herceg] nem hazudott a memoárjában, amikor azt írta, hogy ő és Vilmos veszekedtek az esküvői szakálla miatt. Harrynek különleges engedélyt kellett kérnie a szakállához, és ez felbosszantotta Vilmost, mivel ő mindig is a királyi protokollt követte a királynő iránti tiszteletből” – nyilatkozta az anonim forrás az In Touch magazinnak. 

Az elmúlt hónapokban felesége és édesapja betegsége miatt Vilmos hercegre különösen nagy nyomás nehezedett lelkileg és gyakorlati teendőit illetően is. Ez a nyomás azonban az utóbbi időben enyhülni látszik, így a herceg több időt és figyelmet szentelhet saját magára és stílusa megújítására. 

„Mivel Katalin sokkal jobban van, kicsit több ideje volt arra, hogy olyan dolgokra összpontosítson, mint az erőnlét és a megjelenés. Lefogyott egy kicsit, és teljesen új, egyedi készítésű öltönyei vannak. Láthatod, milyen kifogástalanul néz ki manapság, és ez nagyon is szándékos” – mutatott rá az informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top