nlc.hu
Trend
Meghan Markle dekoltált ruhája

Merész öltözéket választott Meghan Markle

Meghan Markle nem is először viselte a számára szimbolikus jelentőséggel bíró, tűzpiros estélyi ruhát.

Meghan Markle is megjelent a Los Angeles Gyermekkórház javára rendezett jótékonysági gálán, ahová férje, Harry herceg ezúttal nem kísérte el. Az eseményre egy tűzpiros estélyi ruhát választott Carolina Herrera 2022-es Pre-Fall kollekciójából. A kreáció különlegessége a mellrész és a mély, U-alakú kivágás, de a szoknyarész is meglehetősen magasan sliccelt.

Meghan Markle

Meghan Markle a gálán (Fotók: Getty Images)

A ruhát Meghan immár másodszor viselte nyilvános eseményen. Az első alkalommal még 2021-ben az Intrepid Museum gáláján jelent meg benne, igaz, akkor némileg másképp festett, ugyanis az eredetileg hozzá tartozó uszállyal együtt vette fel. 

Harry herceg és Meghan az Intrepid Múzeum gáláján

Harry herceg és Meghan az Intrepid Múzeum gáláján (Fotó: Theo Wargo/Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum)

A ruha szimbolikus jelentőséggel bírt a számára, ugyanis azt akarta kifejezni vele, hogy többé nem vonatkoznak rá a brit királyi család szigorú öltözködési szabályai, melyek előírják többek között, hogy nem hordhat merész darabokat és élénk színeket sem. Mint ismeretes ugyanis, a néhai II. Erzsébet egyik védjegyének számítottak az élénk színű öltözékek, emiatt a királyi család többi tagjai inkább semlegesebb árnyalatokat viseltek, különösképp a királynő jelenlétében. Markle akkoriban, a Nagy-Britanniában töltött évei alatt főként a neutrális árnyalatokat részesítette előnyben. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top