nlc.hu
Trend
Az orosz ajakfeltöltés veszélyei

Virsliszájjal csúfíthat el a népszerű ajakfeltöltési technika

A brit plasztikai sebész senkinek sem ajánlja a népszerű orosz ajakfeltöltést, mivel szerinte az durván elcsúfíthatja az arcot.

A russian lips, vagyis az orosz ajakfeltöltési technika kockázataira figyelmeztet dr. Jordan Faulkner plasztikai sebész. Az eljárás lényege, hogy a töltőanyagot függőlegesen injekciózzák be, hogy a felső ajkakat és a Cupido-ívet tegyék határozottabbá és így ajkak a Matrjoska-babák ajkaihoz váljanak hasonlatossá. Bár a szakember szerint a módszer átmenetileg valóban babszerűbbé teheti a megjelenést, azonban hosszabb távon akár el is torzíthatja a megjelenést. A töltőanyag ugyanis elvándorolhat a helyről és virsliszerűvé teheti az ajkakat.

@drjordanfaulkner ❌ RUSSIAN LIPS ❌ • Listen in to find out why I advise against Russian lip technique when it comes to fillers. • As featured on the @Elle Sera podcast 🙌🏻 @Allo Aesthetics ♬ original sound - Dr Jordan Faulkner

„Az emberek nem értik, hogyan működik a töltőanyag. Ez egy gél, nem pedig egy állvány” – magyarázta a doktor a podcastben.

Mint mondta, az eljárás során egy nagyon robosztus töltőanyagot használnak és a függőleges befecskendezéssel elérik, hogy az ajak szinte kiforduljon, hiszen rövid távon az anyag támasztékként működik. 

Katie Price

Katie Price ajkát is orosz technikával töltötték fel (Fotó: Kate Green/Getty Images)

„Nyomás alatt a gél nem fog ebben a helyzetben maradni, csak egy nagy, hosszú virsli lesz belőle” – fogalmazott a plasztikai sebész, hozzátéve, hogy a töltőanyag az ajak körüli fehér részek alá is átvándorolhat, ami határozatlanná, deformálttá teheti a száj kontúrját.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top