nlc.hu
Trend
Íme a téli körmök 2024-es trendje!

Szikrázó arany és ragyogó üveg: ezek lesznek a 2024-es tél körömtrendjei!

Ünnepi hangulat, jeges tájak és arany ragyogás: ezek jellemzik a közelgő szezon manikűrjének trendjét.

A tél közeledtének, a nappalok rövidülésének és az egyre hidegebb reggeleknek távolról sem örülünk. A hamarosan érkező szezon viszont igazán izgalmas körömtrendeket tartogat. És ez máris megszépíti a változást.

A 2024-es téli körömtrendek középpontjában az ünnepi hangulat áll. A szakértők játékos dizájnokat ígérnek, ezen kívül pedig sok-sok csillogást! Mutatjuk, mik lesznek a legmenőbb téli manikűr ötletek.

Pezsgős csábítás

A december ünnepi hangulatában előkelő helyet foglal el a pezsgőspoharak csilingelése. Ez az érzés az ünnepi körömdizájnok terén is visszaköszön majd aranyló, pazar minták formájában, melynek alapját semleges és natúr színek adják.

Jeges francia

A havas körmök igazi slágernek számítanak majd 2024 telén (Fotó: GettyImages)

A havas körmök igazi slágernek számítanak majd 2024 telén (Fotó: GettyImages)

A francia manikűrrel soha nem lehet tévedni! Télen pedig a szikrázó ragyogással sem! Miért is ne ötvöznénk akkor ezt a kettőt egy ilyen egyszerű, de mégis szuper elegáns változattal, mellyel a látvány mesésen életre kel? Gyönyörűen mutatnak ezek a vibrálóan havas körmök!

Üveges csillogás

Ha Hamupipőke választhatna, valószínűleg 2024-ben üvegkörmökre cserélné üvegcipellőjét. Ez a trend bájos, romantikus és álmodozó. Az arany minták átlátszó, üveghatású körmökön adnak hercegnői hatást.

Krómos részletek

A fémes ragyogás hosszú ideje sláger, de télen teljesedik ki igazán. Különösen igaz ez az ezüst árnyalataira, hiszen azok remekül illenek a jeges időjáráshoz. Előtérbe kerül a 3D-s hatás, mely merész és vagány választás!

Drámai kék

A téli körmök 2024-ben gyakran mutatnak drámai hatást

A téli körmök 2024-ben gyakran mutatnak drámai hatást (Fotó: GettyImages)

A téli körömlakk színek között pedig az ilyenkor örök klasszikusnak számító zöld és piros mellett különösen népszerűek lesznek a kék mély, sötét, szinte már feketébe hajló árnyalatai.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top