nlc.hu
Trend
Ezt kapod a pénzedért, ha télikabátot keresel

Próbafülke: ezt kapod a pénzedért, ha télikabátot keresel

Mi vár rád a fast fashion üzletekben, ha szeretnél télre új kabátot vásárolni? Mutatjuk!
Képek próbafülkéből télikabátokról

Nyakunkon a csizmák szezonja. A hajnali és az esti fagyok már a küszöbön toporognak és sajnos már attól is szinte csak napok választanak el bennünket, hogy az ebéd utáni levegőzésben alig merjük kigombolni télikabátunkat. Apropó télikabát: te beszerezted már azt, amiben az idei szezonodat töltöd? Körülnéztünk az üzletekben, hogy segítsünk benne, mit, merre, mennyiért találsz.

Reserved

Szinte minden irányzat képviselteti magát az üzlet kínálatában. Nagyjából középkategóriásak az árak, választékban ugyanakkor a legkevésbé sincs hiány.

Megnézem
Összes kép (7)

Mango

Elegáns, sportosan meleg és trendi darabok közül is válogathatsz, a pénztárcádba azonban mélyen bele kell nyúlnod, ha itt szeretnél vásárolni.

Megnézem
Összes kép (6)

H&M

Ebben a szezonban a H&M szemmel láthatóan a műszőrmék nagykövetévé vált. Ez lesz a te helyed, ha a dívás irányzat áll szívedhez közel.

Megnézem
Összes kép (4)

New Yorker

Több stílus is képviselteti magát a vállfák soraiban, az árak nagyjából mérsékeltnek mondhatók, sőt még néhány egyedibb darabra is bukkanhatsz.

Megnézem
Összes kép (6)
Ez is érdekelhet Műszöme how to Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top