TV-sztárok

Drasztikusan megváltoztatta külsejét az RTL-es

Lefogyott, és szőkéről fekete hajszínre váltott VV Szandika, sőt hamarosan már munkába is áll. Az egykori valóságshow-sztár nagyon boldog párjával, akivel másfél éve él szerelemben.

Drasztikusan megváltozott VV Szandika. Az exvillalakó nemcsak lefogyott, de hidrogénezett frizuráját is feketére cserélte – írja a Blikk, fotókat is közölve az egykori RTL-esről. A Való Világ negyedik szériájának plázacicája jó ideje eltűnt a köztudatból, de mint mondja, nem hiányzik neki a nyilvánosság. Olykor még kap felkéréseket egy-egy diszkós haknira, de úgy döntött, hogy hamarosan tisztességes állást keres magának. „Éppen a napokban szeretnék felutazni Budapestre, mert ha minden jól alakul, egy szoláriumstúdióban kapok majd munkát” – árulta el Szandika, aki lassan másfél éve már, hogy szerelemben él. „Együtt is lakunk a sráccal. Boldog vagyok, mert szerencsére minden rendben van most az életemben. Az utóbbi időben nem igazán csináltam semmit, Sanyihoz (egykori szállásadója – szerk.) jártam ki lovagolni, ami még mindig nagy szenvedélyem, de a jövő héttől már a munka vár” – mesélte a bulvárlapnak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top