TV-sztárok

Zsaruk üldözték Nicolas Cage merevrészeg fiát – fotók

Rendőrök elől menekült Nicolas Cage 26 éves fia, Weston Cage. Végül egy kertben álló fa állította meg a részeg sztárcsemetét, akit korábban kényszerzubbonyban vittek el a zsaruk a házából.

Nem simán részegen, hanem “merevrészegen” ült a volán mögé Weston Cage  Los Angelesben. Nicolas Cage fiát aztán a rendőrök is igazoltatni akarták, azonban ő elmenekült a zsaruk elől. Az üldözés következtében a színész csemetéje levert néhány közúti táblát, és saját kocsijában is kárt tett.

Zsaruk üldözték Nicolas Cage merevrészeg fiát - fotók

Amikor Nicolas Cage fia menekült, és elvesztette uralmát a kocsija felett, egy családi ház kertjébe hajtott, és nekicsapódott a fának. Ami a legnagyobb szerencse a szerencsétlenségben, hogy a házban lakók közül senki nem volt kint akkor, így nem történt sérülést.

Zsaruk üldözték Nicolas Cage merevrészeg fiát - fotók

Még Weston is megúszta az ütközést, bár megfigyelésre kórházba szállították, onnan azonnal a rendőrségre vitték, hogy a zsaruk vendégszeretetét élvezze.

2011-ben Nicolas Cage fiát egy hónap alatt kétszer is letartóztatták. Akkor családon belüli erőszak volt a vád, mivel Westen bántalmazta nejét, majd üveggel kezdte vágni a karját. De volt, hogy utcai verekedésbe keveredett.

Zsaruk üldözték Nicolas Cage merevrészeg fiát - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top