TV-sztárok

Töltsd szabadidődet Hajdúszoboszlón

Ha Hajdúszoboszlón, az alföldi üdülővárosban töltöd szabadidődet, legyen az aktív vagy passzív, végeredményként testi-lelki feltöltődést eredményező felüdülésben lesz részed.
Töltsd szabadidődet Hajdúszoboszlón


Napfürdőzés, pihenés, kikapcsolódás

A magyar fürdőváros, Hajdúszoboszló fő attrakciója a fürdőkomplexum, ahol jelenleg a háromszintes Aqua-Palace élményfürdőben és a Gyógyfürdőben gyógyulhatsz, pihenhetsz, wellness szolgáltatásokat vehetsz igénybe, és ugyan még a szabadtéri strand nem üzemel, de a több szabadtéri medencében is fürdőzhetsz a tavaszi napsugarak fényében. Természetesen már nem kell sokáig várni, hiszen egy hónap múlva a szabadtéri strand is megnyitja kapuit. Hajdúszoboszlón egyedi vizes élménykínálattal várunk, hiszen itt a víz lehet gyógyító, relaxáló és szórakoztató is. Ha a fürdőzés és a wellness szolgáltatások mellett kedved lenne szórakozni, akkor ajánljuk a város kiemelt rendezvényein való részvételt vagy az ajánlott programok, látnivalók felkeresését, az aktuális információk a város turisztikai weboldalán a folyamatosan elérhetőek.

Töltsd szabadidődet Hajdúszoboszlón

Fitness-wellness az Aqua-Palace-ban

A város élményfürdőjében az Aqua-Palace-ban több lehetőség is adott az aktív és passzív kikapcsolódáshoz egyaránt. A wellness-szolgáltatások széles palettája a különböző masszázsformák, mint az ajurvédikus masszázs vagy a pindasweda biztosítják a teljes ellazulást. Ha szeretsz szaunázni, akkor az itt található szaunavilág neked való, hiszen a finn, infraszaunák és gőzkabin mellett, merülőmedence, Kneipp-medence és sókamra is van. Természetesen, ha sportolni szeretnél, akkor sem fogsz itt unatkozni, hiszen kipróbálható a szörf szimuláció, a squash pálya, vagy részt vehetsz fitneszprogramokon, valamint úszni is lehet az emeleti, üvegkupolával fedett úszómedencében.

Töltsd szabadidődet Hajdúszoboszlón

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek a tavaszi időszakban is kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Jelenleg több akciókategóriákban is találsz ajánlatokat a hajduszoboszlo.hu/akciok oldalon Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai weboldalán.

Töltsd szabadidődet Hajdúszoboszlón

Tudtad, hogy még foglalhatóak a kedvezményduplázó 10+10 akciós csomagajánlatok?

Az akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top