TV-sztárok

Oszter Sándor saját védőbeszédét is végigaludta

Úgy látszik, a színészt nem nagyon érdekli, hogy dönt róla a bíróság. Oszter Sándor saját ügyvédjét sem tudta ébren meghallgatni.

Régóta húzódó büntetőügy végére kerülhet pont hamarosan, melyben Oszter Sándort vesztegetéssel vádolják. A színész ötödrendű vádlottként szerepel, a vád szerint társaival meg akartak vesztegetni egy vállalkozót de Oszter mindent tagad, sőt állítja: ő is áldozat, nem fizették ki ugyanis színészi gázsiját a befuccsolt ÁVH-filmért.

A tegnapi tárgyaláson a színész ügyvédje arra kérte a bíróságot, bizonyítottság hiányában mentse fel Oszter Sándort. A védő beszéde persze lényegesen hosszabb volt, közel két óra, mely alatt a vádlott egyszerűen elaludt.

Osztert a beszéd végén mellette ülő vádlott-társa ébresztette fel, hogy válaszoljon a bírónak, kíván-e hozzászólni az elhangzottakhoz. A színész csak annyit tett hozzá, hogy mindenben egyetért az ügyvédjével, írja a Bors. Az ügyészség egyébként letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top