TV-sztárok

Baukó Éva kiakadt, több embert elküldött melegebb éghajlatra

Szerinte magánbeszélgetésből lett újságcikk.

Baukó Éva a egy napilap pénteki írásán akadt fenn, a cikket idézzük, azt írják, hogy:

H. Tibor hosszú ideig gondoskodott az egykori villalakóról, szállást biztosított neki, és nem egyszer anyagilag is támogatta.

H. Tibort még hat évvel ezelőtt mu­tatta be lapunk. Ő volt az az ötgyerekes apuka, akihez beköltözött az akkoriban szűkösen élő Baukó Éva. Viharos kapcsolatuk miatt sokszor járt náluk a rendőrség, de a férfi mindvégig szerelmes volt a lakótársába. Pénzzel segítette, és kitartott mellette, még a legnagyobb botrányok után is.

Úgy alakult az életem, hogy valamiért mindig az első szerelmemet kerestem mindenkiben. Főleg 18-19 éves barátnőim voltak, és tudtam, hogy véget ér a kapcsolatunk, mégis a jóval fiatalabb hölgyek mozgatnak meg – magyarázta akkoriban a férfi. – Amikor megismertem Évát, nem tudtam, hogy ki ő. Ám amióta itt lakik, nagyon sok a botrány. Rengeteget beszélgettünk, feljárt hozzám, sofőrködtem neki, az internetet is tőlem kapja. Próbáltam neki abban is segíteni, hogy kikerüljön abból a helyzetből, amiben van. De hiába, nem tudja, hol a határ, és amikor az utolsó utáni pohár is lecsúszik, kitör. Kiabál, mindenkit bánt. Nem egyszer avatkoztam közbe, amikor másokkal összeakaszkodott. Mindezek ellenére segíteni akartam, főleg azután, hogy beleszerettem.

Lapunk megtudta, hogy az utóbbi években Tibor feje fölött sötét felhők kezdtek el gyülekezni. Sokszor anyagi gondokkal küzdött, és a családi háttere is meglehetősen zavaros lett. Saját fiával perben állt, és ki akarták lakoltatni. A férfi végül öngyilkos lett, mialatt Éva Horvátországban nyaralt.

A saját fia miatt lett ön­gyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszonélvezeti joga. Már egy éve pereskedtek, a rendőrök kiértek a lakására az anyósával, amikor éppen kinyitotta a gázcsapot. Az egész ház felrobbant volna, ezért rátörték az ajtót, mire ő szájba lőtte magát. Nagyon sajnálom szegényt – számolt be a történtekről a Borsnak Éva.

Baukó Éva a cikkre egy Facebook-posztban reagált, szerinte az újságíró (akit meg is nevez) egy magánbeszélgetés foszlányait használta fel a cikkhez, ezért az egykori realitysztár jogi lépéseket tesz. 

Mondjuk, itt még nem ért véget a történet. Baukó Évánál a jelek szerint betelt a pohár, és nem egyedül az újságíró itta meg ennek a levét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top