TV-sztárok

Lakatos Márk szerint Kajdi Csaba az ő másolata – kettejük közti konfliktusról beszélt a stylist

Lakatos Márk a közöttük lévő konfliktusról beszélt.

Lakatos Márk és Kajdi Csaba régen jó barátok voltak, ám az utóbbi években már nem tartják a kapcsolatot. Bár köztudott volt, hogy már nincsenek jóban, sosem fejtették ki a közöttük lévő konfliktus okát. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője volt Osváth Zsolt vendége az 1KANAPÉN adásában, ahol többek között erre a témára is kitért. 

,,Tudod, ilyenkor mindig azt szokták kérdezni, hogy mit szólok a másolatokhoz, vagy hogy szabad-e másolatot viselni. Én azt mondom, ha valaki teheti, akkor vegyen igazit… – kezdte Lakatos Márk. – Én 10 éven keresztül hallgattam tőle azt, hogy micsoda hülyeség ez a kereskedelmi televíziózás, micsoda baromság ez az internetes aktivitás, miért kell tartalmat gyártani, ez egy cirkusz, stb… Állandóan megkaptam tőle. Majd amikor egy kis helyhez jutott, akkor rögtön ugyanazt csinálta. (…) Egyébként legyen neki szerencsés, minden virágra szálljon méhecske… Csinálja, persze!”mondta a stylist

,,Az, hogy a mi barátságunk megszakadt, az a kettőnk ügye. Attól még ő egy sziporkázó, vicces ember. Akármennyire is hiteles, mindig is egy borzasztóan vicces ember volt. Annyi, hogy amikor mi 10 évig barátok voltunk, azt a végeláthatatlan sztorit, amiben mindig ugyanazt mondja, azt telefonon mondta, ennyi változott.”

Lakatos Márk volt Osváth Zsolt vendége

Lakatos Márk volt Osváth Zsolt vendége (Fotó: Youtube / ZSHOW)

Olvass még Lakatos Márkról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top