nlc.hu
TV-sztárok

Tragikus hollywoodi szerelmi történet

5 tragikus hollywoodi szerelmi történet – a való életből

A tragédiák a legnagyobb sztárokat sem kerülik el. Baleset, depresszió és daganatos betegség is végzett fiatal tehetségekkel, párjaik pedig nehezen küzdöttek meg a gyásszal.

Lea Michele és Cory Monteith

A rajongók imádták a Glee Finn Hudsonjának és Rachel Berryjének szerelmi történetét, akit Cory Monteith és Lea Michelle alakítottak. A színészek az életben is egy párt alkottak és nem is titkolták, rengeteg közös kép készült róluk és ők maguk is megosztották a legszebb pillanataikat Instagramon.

Cory Monteith sokat küzdött függőségével, elvonókúrán is volt. Egy ilyen kezelés után történt, hogy holtan találtak rá vancouveri hotelszobájában. Túladagolta magát heroinnal és alkohollal. Csupán 31 éves volt.

Cory halálának most van a hetedik évfordulója, és a szomorú dátumhoz közel hunyt el másik sorozattársuk, Naya Rivera. A színésznő egy tóba fulladt. 

Lea Michele nehezen, de azóta újra utat engedett a szerelemnek. Ma már boldog feleség, és első gyermekével várandós. Nem telik el úgy év, hogy ne emlékezne meg egykori párjáról.

Lea Michele és Cory Monteith

Lea Michele és Cory Monteith (Fotó: MICHAEL BUCKNER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Pierce Brosnan és Cassandra Harris

Bár Brosnant ma már mindenki második feleségével ismeri, arra már kevesen emlékeznek, hogy a színésznek Cassandra Harris volt az első neje. A színész örökbefogadta a színésznő két lányát és született egy közös gyerekük is.

Cassandrát petefészekrákkal diagnosztizálták, 1991-ben, 43 évesen halt meg. Pár évvel később Brosnan fogadott lánya, Charlotte is elhunyt, ugyanabban a betegségben, mint édesanyja.

Pierce Brosnan és Cassandra Harris

Pierce Brosnan és Cassandra Harris (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Mick Jagger és L’Wren Scott

A Rolling Stones fenegyereke és a divattervező L’Wren Scott furcsa párnak tűnt, a divattervező jóval magasabb termete miatt is, de nagyon szerették egymást. Több mint egy évtizedig éltek együtt, a barátok szerint tökéletes életük volt, sok közös volt bennük.

A boldogság azonban csak 2014-ig tartott, amikor L’Wren Scott felakasztotta magát. A spekulálás szerint a tervező a divatcége adóssága miatt volt stresszes, de valójában sosem derült ki, mi áll a végzetes döntése mögött.

Mick Jagger és L'Wren Scott

Mick Jagger és L’Wren Scott (Fotó: Slaven Vlasic/Getty Images/AFP)

Liam Neeson és Natasha Richardson

Neeson és Richardson egy Broadway darabban, az Anna Christie-ben ismerkedtek meg és 1994-re már férj és feleség voltak. 2009-ben Richardson és a pár egyik gyereke síelni volt Quebecben, amikor a színésznő elesett a pályán.

Richardson nem érezte, hogy komolyan megütötte volna magát, felkelt és visszament a kabinjába, nem akarta, hogy egy orvos megvizsgálja, még a férjével is beszélt telefonon, akinek elmondta, hogy elesett. Nem tudhatta, hogy az agyában vérzés keletkezett, és mire kórházba jutott, már túl késő volt. A színészt mélységesen lesújtotta felesége halála, a mai napig nem tette túl magát rajta.

Liam Neeson és Natasha Richardson

Liam Neeson és Natasha Richardson (Fotó: STR / AFP)

Heath Ledger és Michelle Williams

A színészek a Túl a barátságon forgatásán ismerkedtek meg és született egy közös lányuk is, Matilda. Brooklynban éltek és a kívülállók számár a tökéletes hollywoodi pár voltak.

Ledger azonban depresszióval és szerfüggőséggel küzdött, ez vezetett a válásukhoz is. Két évre rá, 2008-ban Ledgerre házvezetőnője talált rá, fél órával később halottá nyilvánították. Ledger szervezetében hatféle, receptre kapható gyógyszer nyomait találták, köztül az opiátkrízisért felelős Oxycontint. Ezen tabletták hatására következett be a szívleállás, amely a halálát okozta. Máig kérdéses, hogy véletlen túladagolás, vagy öngyilkosság történt.

A színésznőre tavaly újra rátalált a szerelem, és decemberben bejelentette, hogy második gyermekével várandós, aki idén júniusban született.

Heath Ledger és Michelle Williams

Heath Ledger és Michelle Williams (Fotó: JEFF HAYNES / AFP)

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: STR / AFP)

Szerelmesek és híresek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top