nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Dávid kigyúrt izmai

Megmutatta izmos felsőtestét Tóth Dávid – fotók

A 36 éves kajakozót a Balatonon kapták le.

A Balaton nem csak a nyaralók, hanem a vízisportok szerelmesei számára is kiváló terep – erre esküszik többek közt Tóth Dávid olimpikon kajakozó. Bár az új Nagy Ő-nek kezdetben kevésbé volt bensőséges kapcsolata a “magyar tengerrel”, ez az évek során változott.

Tóth Dávid

Megvillantotta karizmait Tóth Dávid – Forrás: Red Lemon Media

A Velencei-tó mellett nőttem fel, így a kamaszkori nyaraim kevés szabadidejét ott töltöttem el, ezért pár nyaraláson és kiránduláson kívül nem jelentett sokat számomra a magyar tenger. Igazán csak most kezdem felfedezni magamnak a Balatont és környékét” – árulta el a Dancing with the Stars-ban is bizonyító Tóth Dávid, aki a kajak mellett a wakeboard, a vitorlázás, valamint a hatalmas partik és a gasztronómiai élmények miatt látogatja a tavat.

Tóth Dávid

Az Exatlon és a Dancing with the Stars óta nagyot nőtt Tóth Dávid női rajongótábora – Forrás: Red Lemon Media

A sportoló kedvenc nyári programjai közt mindenképp szerepel a Balaton-átevezés, az aktív sportolói karrierje lezárása után ez egy kellemes időtöltés a semmihez nem fogható környezet és a kajakos seregek látványa miatt. “Számomra a vízen lenni egy életforma, nagyon sokat kaptam a sportágtól, és jól esik látni azt a rengeteg fiatalt, akiket pont egy ilyen esemény során szeretik meg az evezést. Sokan leszünk, és ez mindig egy igazi kajakünnep” – mesélte a július 10-i Red Bull Balaton-átevezésen induló olimpikon.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Olvass még Tóth Dávidról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top