nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi gyerekkora óta szenved ettől a betegségtől

Furcsa szokásáról mesélt Tóth Gabi

Kasza Tibi műsorában legutóbb Tóth Gabi volt a vendég, aki különös betegségéről is mesélt.

Tóth Gabi a Szerencsekerék műsorában mesélte el a műsorvezető, Kasza Tibi biztatására, hogy gyerekkora óta kényszerbetegséggel él. 

Az énekesnő számolja a lépéseit, ami mostanra nagyon durván eluralkodott rajta. Ha valami nem olyan távolságra van tőle, mint azt megszokta, akkor pánik lesz úrrá rajta.

Tóth Gabi a Szerencsekerék sztárvendége volt

Tóth Gabi a Szerencsekerék sztárvendége volt

„Gyerekkorom óta számolom a lépéseimet. Nagyon fontos, hogy minden lépés annyira legyen, amennyire én tudom, hogy annyira van, mert ha nem, akkor bepánikolok. Reggel lemegyek a kávéfőzőtől a mikróig, négy lépés, és akkor így számolgatom a fejemben” – mesélte Gabi a Szerencsekerék tegnapi adásában. 

„Valószínűleg ez onnan jött, hogy gyerekkoromban nagyon messze volt az iskola, öt kilométert kellett sétálni oda-vissza, és azzal kötöttem le magam, hogy számoltam a lépéseimet.”

A jó hangulatú forgatás végén az énekesnőt lepte meg leginkább, hogy játszhatott a napi fődíjért, mert mint mondta: egyszerűen csak jól érezte magát, mivel gyerekkori álma volt megpörgetni a kereket. „Bármi legyen, én már boldog vagyok” – mondta, miután már biztos volt, hogy hazaviheti a hintaágyat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top